AcasăNewsTentativă de sinucidere transmisă în direct pe Facebook: „Bă, îmi pare rău!“...

Tentativă de sinucidere transmisă în direct pe Facebook: „Bă, îmi pare rău!“ – VIDEO

politia

O întâmplare care a fost la un pas să se termine tragic s-a petrecut miercuri, 1 decembrie 2021, într-o localitate din judeţul Olt. Un bărbat a încercat să se sinucidă, transmiţând totul pe contul său de socializare. L-a salvat şeful de post din localitate.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Nicolae Titulescu din judeţul Olt. În jurul orelor 18.00, un bărbat în vârstă de 50 ani a intrat în direct pe contul său de Facebook, timp de zeci de minute pregătindu-şi sfârşitul în faţa celor care îl urmăreau.

A fost salvat de un polițist

Bărbatul de 50 ani, care locuia singur, şi-a pregătit în faţa celor care îl urmăreau inclusiv câteva rânduri scrise. „Bă, îmi pare rău!“, şi-a început acesta transmisiunea, zeci de minute stând în cumpănă dacă să-şi ducă planul la bun sfârşit. În cele din urmă o persoană care urmărea transmisiunea live i-a anunţat pe poliţişti, aceştia reuşind să ajungă în timp util.

„La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o reţea de socializare. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi, care au identificat locuinţa bărbatului, iar agent şef principal Comănac Daniel a escaladat gardul şi a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetăţeni, care au sărit în ajutor, acesta a reuşit să-l salveze“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul, care ar traversa, conform unor surse locale, o depresie, a fost coborât din ştreang de şeful de post şi încă doi bărbaţi, totul fiind transmis în direct. Ulterior acesta a fost transportat cu ambulanţa la spital, la secţia de Psihiatrie.

author avatar
Andreea Vlad
156 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cei care o fac o fac singuri sau în așa fel ca nimeni să nu-i încurce. Cei cu martori sau lasă alte portie de scăpare doar vor să atragă atenția asupra lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger