AcasăNewsTentativă de omor în stil mafiot, la Cluj! Un şofer a intrat...

Tentativă de omor în stil mafiot, la Cluj! Un şofer a intrat cu maşina intenţionat în doi oameni

politia

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a intrat cu BMW -ul in doua persoane din Apahida, cu intentia de a le omori. Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital.

Suspectul a intrat cu mașina de două ori în două persoane, un bărbat și o femeie, cu intenția clară de a le ucide.

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Femeia a fost strivită între mașină și gardul de protecție a spațiului verde. Ea a fost dusă de urgență la spital, unde a fost internată cu un diagnostic foarte grav, ruptură de bazin și leziuni grave la organele interne.

Șoferul a demarat în trombă și s-a făcut imediat nevăzut, însă oamenii legii i-au dat de urmă.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

author avatar
Andrei Ștefan
511 afisari

9 COMENTARII

  1. Ne cacam cu totii in gura lui alex!
    Alexandrooooo…
    Ce muian ai, gunoiule gheu!
    Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
    Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
    Sa moara foototi cu punga pe cap!
    Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!
    Sclavete de corporatie, unde speli cacastoarea cu limba!

  2. Da spaga la judecator si scapa cum au scapat toti infractorii, hotii si criminalii in acesti 30 de ani. Ii ajuta si televiziunile si ziarele. Mai mereu aceasta breasla,ii albeste si compatimeste Chiar credeti cajustitia o s-o lase pe lenuta sa stea la bulau 6 ani? Acus ,acus ii vine prescrierea ptr ca i se va descopri un punct si o virgula la judecata,o eroare de procuror cusuta cu ata,etc.I-a confiscat fiscul si judecatorii ce-a furat din buzunarul romanilor? Zero lei ,zero bani.Mai nou li s-a prescris ciordeala la toti mafiotii care au trecut pri guvernarea acestei tari.Au ramas cu banii?Da, au ramas. De ce credeti ca le-au facut pensii si salarii astronomice la justitiari? Sa-i treaca puntea la libertate dupa furat si sa poata ciordi in continuare. Nu le pasa ptr ca furtisagul e din buzubarul amaratului nu din buzunarul lui ma-sa!

          • mai enigma „?” de ce nu pui articolul hotarat ? ti ganii cu doi de „i”. de cate ori sa te invat ? altfel te dai mare expert in gramatica si ii faci pe altii agramati . „măt-ta ” ? lasa-ma sa ghicesc, un typo? sau esti doar agramat de felul tau? ia zi te-ai vaccinat?

  3. Asta sigur era vre-un discipol nazist al pitikului de sluj-napoca, sigur tine si cu echipa aia de nazisti isterici de la n’U’ Kolozsvar !! Ha ha ha 🙂 Oricum o sa scape gibonul respectiv, acolo la pitikot numai fraierii care nu au relatii pe unde trebuie nu scapa, la ce mega-koruptie e in acel judet de nazisti 🙂 Bai, asa e in Bukalistan, scapa numai care poate, asa ca atentie cand intrati in cineva cu masina, e care pe care 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger