AcasăNewsTentați de ”oferta” vaccinare+mici. S-a stat la coadă, în ziua în care...

Tentați de ”oferta” vaccinare+mici. S-a stat la coadă, în ziua în care a început vaccinarea, la Obor

Tentați de ”oferta” vaccinare+mici. S-a stat la coadă, în ziua în care a început vaccinarea, la Obor (foto: Facebook/Radu Mihaiu)

O etapă inedită din cadrul campaniei de vaccinare antiCOVID derulate la nivel național s-a marcat, de vineri dimineață începând, la Piața Obor, din sectorul 2.

Cunoscută drept una dintre cele mai atractive piețe din Capitală, la nivel de ofertă, dar și de preț – la legume, fructe și alte produse ce fac parte din coșul zilnic, Piața Obor a devenit, din dimineața zilei de 11 iunie, un punct de interes pentru persoanele care au ales să profite de ”oferta” vaccinare și o porție de mici cu muștar.

Atrași de anunțul venit încă de zilele trecute din direcția primarului de sector, acela că se va deschide un centru de vaccinare în zona Obor și că ”antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, oamenii au venit în piață să se vaccineze împotriva COVID-19. Iar de dimineață deja se formase o coadă.

”Cine ar zice nu la așa o ofertă?”

(sursa foto: captură video stirileprotv.ro)

”Am venit pentru vaccin, că pe mine cel mai tare mă interesează vaccinul, sănătatea mea”, a declarat o femeie, pentru ProTV. Întrebată dacă și micii sunt bineveniți, aceasta a răspuns cât se poate de sincer: ”Normal, cine ar zice nu la așa o ofertă?”

Un domn în vârstă a mărturisit, pentru aceeași sursă, că nici nu apucase să mănânce de dimineață, până să vină să se vaccineze. ”Am venit special pentru vaccin și (…) am zis că întârzii, că e coadă mare. Dar a mers repede”, a povestit bărbatul.

foto: Facebook/Radu Mihaiu

La fața locului a fost prezent, încă de vineri dimineață, și edilul Radu Mihaiu. Care a stat de vorbă nu doar cu oamenii, ci și cu presa. ”S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor. Încă de la ora 7 când se montau corturile, oamenii au început să se așeze ordonat la coadă”, a transmis primarul Mihaiu, de această dată pe pagina sa de Facebook.

Centrul de vaccinare mobil de la Obor – unde sunt disponibile vaccinuri de la Pfizer și Johnson & Johnson, acesta din urmă fiind administrat într-o singură doză – va funcționa după următorul program: vineri și sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20, duminică: 8-18.

312 afisari

10 COMENTARII

  1. Dați-vă la o parte ! Vreau vaxxin ! mici ,bere, tzuică! Ultima masa, plînge trrompetta pe ultimu drum!

    • Uneori ai dreptate… Ai anumite subiecte pe care nu le cunosti si dai cu mucii in fasole dar la vârsta ta este acuzatul. Oricum, in medie gandesti bine.

  2. A ha ha, cum stau incolonati ca niste cobai spalati pe creier, asa da, domnule Matu, vedeti ce se intampla daca aveti si idei geniale ? 🙂 Idiotii astia utili nu isi dau seama ca din moment ce iti vinzi corpul si sufletul, nici libertate nu mai ai, dar la astia le place sa fie sclavi, acum au avansat la statutul de cobai !! Bravo, bai miticilor, nu degeaba sunteti cele mai maimute din tot Sudanistanul de acolo, bravo bai, inca o data !! 🙂 Bai, asa ceva, numai intre hindusii din sud poti sa vezi, sa se injoseasca asa de mult e chiar ceva !! 🙂 Deci, cobaiutilor mici, care nu da coltul, in toamna vine urmatoarea rafala de vaxinare in cap, sa nu cumva sa dati coltul cum fac aia cu caravana mobila din satele Iasiului, de care se scrie si pe activenews punct ro, asa ca fara comentarii, si incolonarea, asa cum se facea in Germania Nazista, aia originala, nu asta de acum, astia maimutaresc totul, tampitii dracului, bai va faceti de tot rasul, nici in India nu vezi o asa harababura cu democratie originala inclusa, bai dobitocilor, tocmai a-ti re-creat Frema Animalelor !!

  3. Oamenii ăștia își vinde corpul pentru niste mici?Experimentul asta medical nu întrunește condițiile de vaccin

  4. Din pacate,asta e nivelul nostru!Daca pentru atata lucru,romanii nostri isi vand sanatatea,atunci nu a mai ramas nimic!
    Vaccin=venin
    DESCHIDE OCHII ROMÁNE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger