AcasăNewsTender si Iancu afla pe 8 iunie verdictul din dosarul "RAFO -...

Tender si Iancu afla pe 8 iunie verdictul din dosarul „RAFO – CAROM”

Acuzati de comiterea mai multor infractiuni in celebrul dosar „RAFO – CAROM”, afaceristii Ovidiu Tender si Marian Iancu vor afla, pe 8 iunie, verdictul magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

Cei doi au fost condamnati in faza initiala, in decembrie anul trecut, de catre magistratii de la Tribunalul Bucuresti, la 11 ani si patru luni de inchisoare, Tender, si la 13 ani si opt luni de inchisoare, Iancu.

Au depus apel, iar pe 8 iunie este asteptata sentinta definitiva, in conditiile in care exact pe 9 iunie faptele din acest dosar se vor prescrie.

Tender a fost trimis in judecata pentru inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de crima organizata, spalare de bani si spalare de bani in forma continuata. In acelasi dosar, Marian Iancu este acuzat de complicitate la inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de criminalitate organizata si spalare de bani in forma continuata.

author avatar
Cristi Ionita
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger