AcasăNewsTemperaturile cresc din nou simtitor! COD GALBEN de canicula in mai multe...

Temperaturile cresc din nou simtitor! COD GALBEN de canicula in mai multe judete!

Alertă meteo: val de căldură și disconfort termic ridicat! Câte zile e valabil CODUL GALBEN de la ANM și în ce zone/Prognoză specială pentru București

In urmatoarele doua zile, vremea continua sa fie calda, chiar caniculara, in cateva judete din tara. Termometrele vor arata si 38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Inca din prima zi a saptamanii, meteorologii au emis o atentionare COD GALBEN de canicula, valabila pentru marti si miercuri, anuntand temperaturi ridicate. Este vorba de sase judete din vestul tarii, unde mercurul termometrelor va arata 35-38 de grade Celsius, iar indicele  temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati, ceea ce va spori senzatia de disconfort, in special la orele amiezei.

In cazul in care suportati mai greu caldura sau, pur si simplu, nu va place vara, aflati ca nici in urmatoarele zile temperaturile nu vor cobori simtitor, asa ca vestile nu sunt tocmai bune. Conform specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valul de caldura va continua sa se mentina asupra teritoriului pana catre finele saptamanii in curs.

318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger