AcasăNewsTemperaturi demne de o zi de iarna, joi dimineata

Temperaturi demne de o zi de iarna, joi dimineata

Ziua de joi a inceput cum nu se poate mai trist pentru cei care suporta cu greu frigul. Desi e inca toamna, gradele indicate de termometre, dar si senzatia resimtita in momentul in care romanii au iesit din casa, la primele ore, pentru a merge catre scoala sau serviciu a fost, in unele zone din tara, demna de o zi de iarna.

Daca in zona montana inalta valorile au fost preponderent negative si anormal de scazute pentru data din calendar, la nivelul oraselor termometrele au indicat chiar si -6 grade, la Miercurea Ciuc, considerat de multi „polul frigului din Romania”, in timp ce la Sibiu nu au fost, la primele ore ale zilei, mai mult de -4 grade Celsius. La nivelul Capitalei, s-au inregistrat temperaturi pozitive, insa nu mai ridicate de 3-4 grade, la nivelul orei 9. Mai placut a fost, din punct de vedere al temperaturilor, debutul zilei la Iasi, Constanta sau Cluj, unde temperaturile au fost cu cateva grade mai ridicate decat cea inregistrata in Bucuresti.

Ar mai fi de precizat faptul ca vestile de la specialistii in meteorologie nu par sa se imbunatateasca in urmatorul interval, dimpotriva. Vor reaparea ploile, iar gradele din termometre se vor mentine la un nivel foarte scazut pentru aceasta perioada a anului.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger