AcasăUtileMeteoTemperaturi de vară la început de toamnă. Maxime de 31 de grade...

Temperaturi de vară la început de toamnă. Maxime de 31 de grade Celsius. Vremea pe litoral

Ne așteptăm la temperaturi maxime fără variații semnificative de la o zi la alta, cuprinse în general între 24 și 28 de grade Celsius, cu valori mai ridicate în regiunile sudice și sud-estice, până spre 30-31 de grade.

Cerul va fi variabil în nordul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest şi Câmpia Română. La începutul intervalului, în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Cer variabil şi senin, pe litoral

Vremea se va răci uşor, valorile termice devenind apropiate de cele normale în această perioadă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 şi 24 de grade, iar cele minime între 15 şi 17 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 22 şi 24 de grade.

În Bucureşti, cerul va fi senin, cu o temperatură de 30 de grade Celsius. Indicele UV va fi de 5 din 11, vântul va sufla cu 13 km/h, iar temperatura minimă va fi 15 grade Celsius.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică şi în vestul, centrul şi nordul Arhipelagului Britanic, cerul va avea înnorări temporar accentuate, va ploua, mai ales sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă vor fi însemnate.

În restul continentului, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil şi doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în extremitatea sud-estică şi de nord a Europei, dar trecător şi acolo unde vor fi averse.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a continentului, iar cele mai mari abateri se vor înregistra în regiunile vestice.

87 afisari

1 COMENTARIU

  1. Do you ind iif I quote a few off your post aas long as I provide crecit andd sourfes back to ykur webpage?

    My bloog sige is in the veryy same niche ass youds and myy visitors would truly benefit
    from a lot oof the information yoou provire here.Pease lett mme knpw
    if thiis okk with you. Cheers!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...