AcasăTelespectatorii s-au panicat! Simona Gherghe, pazita de bodyguarzi in timp ce isi...

Telespectatorii s-au panicat! Simona Gherghe, pazita de bodyguarzi in timp ce isi face emisiunea!

Toti telespectatorii emisiunii prezentate de Simona Gherghe au intrat in panica vineri seara cand si-au vazut vedeta preferata ca era pazita in platou de doi bodyguarzi.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a apelat  la o solutie de urgenta, intrucat a venit in emisiune purtand un colier batut in diamante. Frumoasa bijuterie este in forma de lalea si are o valoare de aproximativ 92.000 de euro. De teama sa nu fie atacata blondina a apelat la o firma de paza pentru a se simti in siguranta. Gherghe a pasit in platoul emisiunii pe care o prezinta insotita de doi barbati meniti sa o pazeasca. Oriunde a mers, cele doua garzi de corp au insotit-o, acestia stand in spatele sau si au urmaarit cu atentie toate miscarile din platou.

Colectia de bijuterii a fost lansata seara trecuta, iar astazi creatorul pretioaselor podoabe a venit in platoul „Acces Direct” sa vorbeasca despre noua sa colectie, piesa de rezistenta fiind colierul purtat de Simona.

Insa, avand in vedere ca emisiunea este difuzata in direct, este destul de greu de crezut ca cineva ar atenta la bijuteria extrem de scumpa pe care o poarta Gherghe. Nici nu ar apuca sa iasa din cladire, ca politia i-ar fi prins pe hoti.

author avatar
Andra Nesu