AcasăNewsTeleorman: Sefa de la Protectia Copilului, acuzata ca lua spaga pentru a...

Teleorman: Sefa de la Protectia Copilului, acuzata ca lua spaga pentru a da copii spre adoptie!

Procurorii DNA au descoperit o retea din Teleorman care „vindea” copii din centre de plasament catre familii care plateau in jur de 1.000 de euro pentru a-i adopta. Capul reteaua se pare ca era chiar sefa de la Asistenta Sociala Teleorman.

Procurorii DNA au ridicat-o, joi dimineata, pe sefa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, acuzata ca primea mita pentru a da copii spre adoptie.

Procurorii DNA efectueaza joi perchezitii domiciliare in municipiile Alexandria si Rosiorii de Vede, in cazul unei anchete ce vizeaza fapte de coruptie la DGASPC Teleorman, se arata intr-un comunicat al DNA.

Potrivit unor surse judiciare, citate de romaniatv.net, Floarea Alesu, directorul DGASPC Teleorman, cerea in jur de 1.000 de euro de la familiile interesate sa adopte un copil. Faptele de coruptie ar fi fost savarsite in perioada 2005-2012. In total, se pare ca 12 copii au fost adoptati in acest fel.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Foto: copilul.ro

author avatar
Alina Costache
463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger