AcasăNewsTeleorman Leaks, din fonfleu in fonfleu

Teleorman Leaks, din fonfleu in fonfleu

Secventa din filmul „Vanez. Si ce daca?”

Noi probe zdrobitoare impotriva lui Liviu Dragnea, scoase la iveala de Rise Project. E ceva ce n-a vazut Parisu‘, Maglavitu’ si Tunisu‘! Bomba de presa cu Dragnea la vanatoare. Nu acum, ci cu patru, cinci ani in urma. Ce, e de colea sa afli ca Dragnea vaneaza cu Tel Drum si cu PSD la brat?

Secventa din filmul Vanez Si ce daca

Extraordinara descoperire cu valiza gasita de un taran pe camp a ajuns o dramoleta din care curg franjurile si pozele. Prezentata cu mare zgomot de culise, povestea e mai penibila decat emisiunile lui Rares Bogdan. Macar acolo, de bine de rau, parca se intrevede sfarsitul cu vaca ce se intoarce bortoasa acasa, in aplauzele publicului. La Rise Project, nimic nu se intrevede. Dar nici nu se intelege. Dragnea la vanatoare cu cativa din PSD. Si? Da, dar langa Dragnea apare si unul pe nume Petre Pitis, director pe la pravalia asta. Nu-i asa ca e tare? Pitis e unul despre care Dragnea spune ca nu l-a mai vazut de vreo 14-15 ani. Insa poza e din 2014. Nu stiu daca asta arata ca Dragnea minte, mie mi se pare ca demonstreaza ca Dragnea, acum vreo patru ani, vana mistreti. Nu e de colea sa vii cu o stire ca asta, mai ales ca a fost nevoie de patru ani sa scoti la iveala marele secret al Tel Drum. Banuiesc ca peste vreo saptamana o sa aflam ca Dragnea are si pusca. Sau macar o undita pentru carasei si rosioara. Pana nu ne arata Rise Project ca, de sub apa, Pitis asta ii baga lui Dragnea pestii in carlig eu nu mai cred nimic. E atata prostie incat pana si fonfleurile palesc.

author avatar
Valentin Boeru
2.187 afisari

13 COMENTARII

  1. Cabinetul individual de avocatura Gil Vasile sotul sefei CSM SIMONA MARCU a incasat bani de la Tel Drum in toata perioada 2011 – 2017, cu exceptia anului 2014.
    Suma totala incasata de Gil Vasile de la Tel Drum in aceasta perioada este 528.711 lei cu TVA, respectiv 430.567 de lei fara TVA.
    Sume fara TVA incasate anual:
    2011 – 102.770 lei
    2012 – 62.280 lei
    2013 – 106.368 lei
    2015 – 41.775 lei
    2016 – 66.754 lei
    2017 – 50.240 lei

  2. Gogosi de piata si minciuni specifice argoticului ” fonfleu ” se regasesc , din pacate , la loc de cinste in presa romaneasca de o parte si alta a baricadei , e boala nationala . Fonfleu vine din gastronomie si defineste un aperitiv usor , o gustare care minte foamea . Rise Project a predat documentele originale cui trebuie , urmeaza ciorba de burta , sarmalutele , mititeii , carnatii si bistecca alla fiorentina de o sa ne mareasca lipoproteinele si trigliceridele la cote de avarie , meniul este servit cu staif , e o arta , un tipic cu tabieturi demne de festinurile regale . Chestie de gusturi , sa vedem gusturile procurorilor si ce specialitati detin in camara si frigider . Nu e indicat sa persiflam si ne pronuntam prematur , nu se stie ce scheleti si surprize teribile vor apare pe multiplele fronturi deschise , nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece , sa ne pripim sau sa ne relaxam . Tintica rabdare , toate la timpul lor !

  3. Rise Project n-a suflat nici un cuvințel despre Rezoluția , și MCV-ul cu bucluc.
    Dragnea la vînătoare este de cancan , dă bine la haștagișt, Bădiță , Dide , Bot.
    Uite așa deveniți necredibili.!!

    • MCV alta magarie a PSD, dupa ce au distrus justitia UE ne-a sanctionat. Acum nu o sa mai putem pleca din tara exact ca pe vremea lui Ceasca. Antiromanism la extrem!

      • M-am linistit! Aveam asa o grija ca vii tu la Paris…multumim din inima MCV-ului ca ne scapa pe noi, astia expati de „diaspora” de 10 august!

  4. Alunelu , ce treaba au cei de la Rise Project cu Rezolutia si MCV-ul cu bucluc ? Rise Project este o comunitate de jurnalisti , programatori si activisti care INVESTIGHEAZA CRIMA ORGANIZATA SI CORUPTIA ce afecteaza Romania si tarile din regiune . Pari un om in varsta , dezlegarea fundamentala pentru viata de dincolo este Taina Sfintei Spovedanii , dincolo nu te mai dezleaga nimeni . Parintele Cleopa indemna batranii sa se impartaseasca cel putin la 3-4 saptamani , matali , cazut in patima postarilor hazlii pe internet , de cand n-ai mai semnat condica la Taica Popa ?

    • Astia din UE se pregatesc cu o directiva dura impotriva insailarilor fasciste, cica si cu sanctiuni, nu asa, recomandari…

  5. Teleorman Leaks valiza care il distruge pe Dragnea pe zi ce trece. De la 4 % in sondaje spre 0,001 % in scadere accentuata!

    • Ce sa-l mai distruga ca e deja distrus de mult.. nici aurolacii de prin parcuri nu il mai voteaza

        • Uauuuu! S-a dat drumul la postacii Elenei Udrea, acum in slujba Dulapaului! Pe el l-ai intrebat ce parere are despre bolsevici?! Sau, pe Merkel?! Germania se pupa pe gura cu Rusia in public, numai voi ati ramas incremeniti in proiectul anticomunist, acum si cu sprijin neomarxist, cu banii Moscovei…vai mama voastra!
          P.S. Cititi, dracu’ si cu ce bani si-a facut Iohanis campaniile electorale, cu ce companii anchetate pentru coruptie internationala isi petrece asta vacantele, cu ce ruso-moldoveni joaca septic…V-au aratat astia iepurele (tinta falsa, Dragnea), va repeziti la el si nu vedeti ca e din carpa asa cum nu mai vedeti raul ce va impresoara…Daca tot vrem sa scapam de comunisti, eu zic sa ii identificam intai…

    • Si-a angajat iepurasi playboi la teldrum pe banii statului in timp ce romanii sarmani mor de foame, cat de antiroman sa fii.. doamne apara si pazeste!

  6. Dragnea se afiseaza peste tot cu pretinii de la teldrum, e tot ce poporul trebuie sa stie ca sa nu mai puna stampila pe PSD

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger