AcasăNewsTelenovela! Un politician din Romania si-a calcat fata cu masina cand fugea...

Telenovela! Un politician din Romania si-a calcat fata cu masina cand fugea cu amanta

In dragoste si in razboi totul e permis. Asta pare sa fi gandit un politician din Romania cand si-a lovit fiica cu masina in incercarea sa de a fugi cu amanta.

Presedintele PP-DD Mioveni este protagonistul intregii povesti. El a fost prins de sotia si de fiica lui, cu amanta in masina. Cand le-a vazut, barbatul a incercat sa fuga, si in graba lui si- lovit fiica cu masina. Dupa ce a scapat de familia sa, a fost prins de sotul amantei.

Sotia politicianului a complotat cu sotul amantei barbatul ei si i-au prins pe cei doi in fapt. Asa au reusit sa-i gaseasca impreuna, in timp ce sarbatoreau ziua de nastere a femeii, potrivit rrtv.net.

„De trei ori m-a luat pe capota. L-am sunat pe fratele lui sa vina sa ma ia. Da peste mine pentru o nenorocita ca aia! L-am iubit pe tata, l-am urcat pe piedestal! Ani din viata mi-a mancat astazi, s-a ales praful de tot. Cat l-am iubit si atata ura am in mine acum”, a declarat fiica politicianului pentru sursa citata.

Chiar si asa, povestea este departe de a se termina, toti actorii telenovelei, politicianul, sotia, fiica sa, amanta cu 10 ani mai tanara si sotul acesteia, au fost amendati de oamenii legii pentru tulburarea linistii publice.

author avatar
Andra Nesu
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger