AcasăNewsTelefonul pe care e suficient sa-l incarci O DATA pe luna! Afla...

Telefonul pe care e suficient sa-l incarci O DATA pe luna! Afla cat costa! (VIDEO)

Te-ai saturat de smartphone-urile pe care trebuie sa le incarci in fiecare zi? Cumpara-ti un telefon a carui baterie tine „doar” 35 de zile!

A fost lansat un nou tip de telefon, Nokia 105, model ce poate fi cumparat doar cu 20 de dolari. nu Mobilul ofera facilitatile smartphone-urilor si nici nu poate fi conectat la internet, dar poate sa stea in stand-by chiar si o luna de zile, fara a necesar sa i se incarce bateria.

Daca ai avut ghinionul sa il scapi in apa, nu te ingrijora, este foarte rezistent si nu se strica. Daca esti interesat si de alte detalii, afla ca telefonul dispune de ecran color, ceas vorbitor cu alarma si nelipsita lanterna LED, apreciata mai ales de cei care traiesc in zonele rurale.

[youtube]a4ulXQRitxA[/youtube]

Este telefonul ideal pentru cei care au deja un smartphone care ramane usor fara baterie, dar si pentru cei care traiesc in tari in curs de dezvoltare si care au acces mai greu la la energie electrica.

Compania spera cu acest telefon sa dea lovitura si sa castige teren in fata rivalilor precum Apple, Samsung si ZTE. Conducerea firmei de telefonie mobila prezinta si modelul Lumia 520, care are acces la internet, mail, camera foto si video si care se vinde cu 180 de dolari. Astfel, Nokia spera sa se puna pe picioare. Pentru cunoscatori, Lumia 520 are 512 MB memorie RAM, ecran rezolutie 480×480 pixeli, este animat de un GPU din seria Adreno 305. De asemenea, are 8 GB memorie flash integrata si un slot pentru card microSD in care puteti incadra filmuletele sau fotografiile realizate cu camera din dotare, care este prevazuta cu senzor de 5 MP si autofocus.

[youtube]BETvAOWI7oM[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger