AcasăDezvaluiriTelefonul Luizei, din nou ACTIV

Telefonul Luizei, din nou ACTIV

Până în prezent anchetatorii nu au reușit să găsească telefonul Luizei, deși au căutat în zona indicată de Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal.

Familia Luizei a primit un mesaj de rețea în care se anunța că numărul de telefon al fetei lor este din nou disponibil. Oamenii nu înțeleg ce se întâmplă și de ce telefonul apare din nou activ.

Mama și familia Luzei s-au deplasat la poliția din Caracal pentru a explica această situație. Dezvăluirea a fost făcută de bunicul Luizei, pentru televiziuni.

Mama a declarat că nu este primul mesaj de acest fel. Au primit mai multe mesaje de rețea, dar când au apelat înapoi nu suna. Aceasta a precizat că nu i s-a explicat încă dacă e doar un mesaj standard de rețea.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
4.721 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lucru acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne castiguri.reale@g ma il.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger