AcasăNewsTehnologia viitorului pe mâini din Evul Mediu. ŞOC! De ce nu funcționează...

Tehnologia viitorului pe mâini din Evul Mediu. ŞOC! De ce nu funcționează stațiile de încărcare din Galaţi

Tehnologia viitorului pe mâini din Evul Mediu. ŞOC! De ce nu funcționează stațiile de încărcare din Galaţi

Şoferii care conduc maşini electrice în municipiul Galaţi s-au bucurat că au la dispoziţie infrastructură, dar au fost repede dezamăgiţi. Autorităţile au montat primele stații de încărcare pentru automobile electrice.

Problema e că ele nu funcţionează. De ce?

Au aruncat codurile de activare la gunoi

Primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, a explicat motivul. E vorba despre neglijența muncitorilor, care au aruncat ambalajele ce conțineau și codurile de activare pentru stațiile de încărcare.

Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat.

Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate.

În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a povestit primarul la Pro Lider FM.

Ionuţ Pucheanu speră ca într-o săptămână staţiile de încărcare să devină funcţionale: „Au codurile – într-un târziu – de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor”.

author avatar
Andrei Ștefan
450 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger