AcasăNewsTefelistul, hater de meserie

Tefelistul, hater de meserie

Gălățeanul Bogdan L., față în față cu Dragnea

De cateva zile, ca intr-o campanie de PR nereusita, urechile, ochii si simturile ne sunt pe rand si la gramada torturate cu povestea pariului pe care l-a pus un cetatean cu liderul PSD. Toate ar fi ramas bune si frumoase daca Bogdan L. se rezuma sa achite ramasagul pierdut (o lada de bere – si aia de proasta calitate!), dar, nu, trebuia urmasul lui Stefan sa-si zvarle cumva mucii in fasolea servita publicului. Si uite cum se naste haterul, ultima specie deversata de aluviunile semidocte ale miscarii #rezist.

Gălățeanul Bogdan L<br >față în față cu Dragnea

N-a fost de ajuns ca „soarta” (si un mic branci) l-au facut vedeta de Bucuresti peste noapte, cinstitul si elegantul taximetrist B.L. a insistat sa ne dea lectii de management. Cati kilometri de autostrada trebuiau construiti pana acum, unde greseste PSD in strategia de guvernare, care sunt beneficiile ridicarii podului peste Dunare la Galati, de ce trag americanii in sirieni, ba mai avea putin si explica si ambitiile expansioniste ale lui Putin. Alo, domnu` cu covrigu`, ati uitat sa porniti aparatul, e gratuita cursa asta spre iluminare socio-economica?!

Prostul, daca nu-i fudul…

Nu stim si nici nu ne pasa ce si mai ales cate telefoane de „sustinere” a primit vedeta din Priponesti pentru aceasta piesa cu regie ieftina, altceva sare in ochi si nu-i paduchele din frunte. Este vorba despre neobrazarea si proasta crestere a provincialului venit in Capitala cu intentia clara de a-si varsa frustrarile la o intalnire ce putea aduce un cu totul si cu totul alt viitor lui si familiei sale. Ca un tefelist de neclintit, galateanul a rezistat pana si in fata bunului simt, dovedind ca mojicia face casa buna cu miscarea de indobitocire devenita campanie la nivel national.

Ca orice gazda primitoare, presedintele PSD si-a omenit invitatul cu un mic, insa orgoliul l-a impiedicat pe BiLi sa manance, ca, deh, el nu pune-n gura „pomana electorala” pesedista. O situatie de-a dreptul jenanta, pe care, insa, Dragnea a depasit-o cu eleganta: a baut din posirca superstarului Taxi Driver. „Imi plac micii, mananc, dar nu vreau de la dumnealui. Sub nicio forma”, a balmajit rezistentul.

Mai mult, ca sa arate ca nu degeaba parul destept si-a facut bagajele si i-a intentat divort, Bogdanel le-a transmis romanilor nefericiti si tristi ca vrea sa-i pupe din mersul autocarului. Adica, isi strange catrafusele si pleaca intr-o tara care sa-i aprecieze cu adevarat talentele, aerele si harfele.

Vai, Doamne, ce lovitura data poporului ramas pe aceste meleaguri, se mai imprastie un moldovean! Ba, tarzaule, de voi nu ducem noi lipsa, altele ne sunt nevoile! Drum bun si cu sens unic!

author avatar
Cristina Elvira
552 afisari

7 COMENTARII

  1. Fiecare roman ce pleacă e un potential urias care lasa o lipsa enorma un gol un vid romanesc. Nu trebuie sa ganditi asa, fara Moldova nu existam ca neam acolo a fost cu adevarat capitala Romaniei care ne-a propulsat in unitate. Trebuie adusi toti romanii in tara daca vrem sa nu disparem in scurt timp ca neam.Sunt oameni nevoiasi cu mare suflet iar in Basarabia sunt si mai mari romani. Mi se pare un gest de prost gust sa faci pariuri ca politician și șef de Parlament cu cetatenii români .

    • propunerea ca A.I. Cuza sa fie ales in tara romaneasca a venit de la bucuresti nu de la iasi! altele sunt calitatile moldovenilor dar asta cu casirea de soluti rapid si eficient nu va caracterizeaza. voi ati dat oameni de cultura si nu a contestat nimeni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger