AcasăNewsTeatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra), închis de ANPC. Ce nereguli s-au...

Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra), închis de ANPC. Ce nereguli s-au găsit în timpul unui control

sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 5

Primăria Sectorului 5 a anunţat, joi seară, că Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra) a fost închis de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). S-a întâmplat în urma unei acțiuni comune de control, în timpul căreia s-au descoperit mai multe nereguli.

Potrivit unui mesaj postat de pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 5, controlul la Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra) a fost făcut în urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor privind organizarea unui concert la care urmau să participe mai mulţi minori.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca viceprimarii, alături de Poliția Locală Sector 5 – Direcția de Control, Serviciul Activități Comerciale și Serviciul Protecția Mediului să se alăture controlului efectuat de Poliția Economică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, la Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra), în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor privind organizarea unui concert la care urmau să participe mai mulți minori”, transmite sursa citată.

Primărie: Băutura era depozitată pe jos, iar tencuiala se desprindea de pe pereți

În cadrul controlului, inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit mai multe nereguli – potrivit aceleiași surse. Printre ele, faptul că tencuiala se desprindea de pe pereții incintei.

„Inspectorii ANPC au constatat că locația era improprie organizării unui eveniment de o asemenea anvergură și au găsit mai multe nereguli: băutura era depozitată pe jos, aerul era irespirabil (nu există aparate de aer condiționat), iar tencuiala se desprindea de pe pereți.

În urma celor constatate, evenimentul a fost suspendat și locația a fost închisă de către inspectorii ANPC”, a anunțat Primăria de sector.

Reprezentanţii Primăriei conduse de către Cristian Popescu Piedone au mai anunţat că Direcția Generală de Poliție Locală Sector 5 va face o sesizare la Primăria Capitalei, Disciplina în Construcții și Ministerul Culturii „cu privire la suspiciunea că s-ar fi adus modificări asupra construcției, aceasta fiind poziționată în zona construită protejată “Brezoianu 46””.

author avatar
Andrei Coman
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger