AcasăNewsTe vaccinezi și poți câștiga o mașină! Tombolă cu premii pentru românii...

Te vaccinezi și poți câștiga o mașină! Tombolă cu premii pentru românii imunizați

vaccinareTe vaccinezi și poți câștiga o mașină! Tombolă cu premii pentru românii imunizați

Premierul Florin Cîțu și-a manifestat speranța că, până la 1 august, cel puțin 50% din populația României va fi vaccinată anti-COVID-19. Atingerea acestui obiectiv va duce la noi măsuri de relaxare.

Pentru a accelera procesul de vaccinare, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Primăria comunei Doiceşti şi Serviciul de Ambulanţă Dâmbovița organizează maratonul de vaccinare pentru prevenirea infectiei SARS-COV 2.

Surpriza abia acum vine! Toți cei vaccinați se pot înscrie la o tombolă cu premii, în urma căreia pot câștiga o mașină dar și televizoare și combine frigorifice.

maraton

Evenimentul va avea loc în localitatea Doicești, jud. Dâmbovița, în perioada 5-6 iunie/26-27 iunie rapel, între orele 8.00 – 20.00, la Casa de Cultură-Colonie, potrivit unui comunicat. Vaccinarea se face cu serul Pfizer-BioNTech și se adresează tuturor persoanelor peste 16 ani și se face fără programare, doar cu buletinul.

Acțiunea este una inedită, transmit autoritățile locale, deoarece în urma administrării vaccinului, persoanele se vor putea înscrie la tombola ce va cuprinde o Dacia Logan, 20 de smart tv-uri și 20 de combine frigorifice.

Extragerea premiilor va avea loc în data de 28 iunie 2021.

Polonia oferă o mașină hibrid

Și Polonia va lansa o loterie cu premii de până la 1 milion de zloți pentru a încuraja oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19, a declarat marți ministrul responsabil cu programul de imunizare, relatează Reuters.

Competiția se va desfășura cu ajutorul companiilor de stat și a operatorului de loterie Totalizator Sportowy. La fiecare 2.000 de persoane care participă la loterie vor câștiga 500 de zloți, doi participanți câștigând un milion de zloți și o mașină hibrid.

Municipalitățile vor fi, de asemenea, încurajate să intre în competiție unele cu altele pentru a obține cele mai ridicate rate de vaccinare, primele 500 care vor atinge o rată de 75% primind 100.000 de zloți.

author avatar
Andreea Vlad
349 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger