AcasăNewsTe iei cu mainile de cap! Ce nebunii ajung sa faca unii...

Te iei cu mainile de cap! Ce nebunii ajung sa faca unii la betie! (VIDEO)

Veselie, veselie nimeni nu spune sa nu petreaca! Dar cand beau peste masura, unii ajung sa faca tot soiul de gesturi extreme! Daca unele situatii sunt amuzante, altele sunt cel putin datatoare de fiori!

Un chefliu din China s-a urcat, doar el stie cum, pe un stalp de inalta tensiune si a ramas agatat printre cabluri pana au reusit echipele de interventie sa il aduca din nou cu picioarele pe pamant. Martorii au ametit la randul lor, stand cu ochii atintiti pe stalp, sa vada operatiunea de salvare!

[youtube]edcpJ7oZp5g[/youtube]

La fel de plin de energie si cu chef de facut acrobatii, dupa ce a baut ceva inainte, a fost si un tanar meloman din Australia care, vara fiind, a zis sa profite de caldura si de un panou publicitar inalt de cativa metri, pentru a vedea mai bine concertul la care venise! Asa ca nimeni si nimic nu a stat in calea escaladei lui. Ba mai mult, si-a scos si tricoul si le-a dat un semn prietenilor care il asteptau jos.  Din fericire, n-a convins pe niciunul sa i se alature in marea aventura!

[youtube]aolkmLM6oDo[/youtube]

Un alt barbat, de aceasta data din Brazilia, a dat pe gat cateva pahare inainte sa mearga in vizita la Zoo. Si s-a apropiat prea mult de un grup de maimute care, deranjate ca le-a invadat teritoriul si ca, pe deasupra mai si mirosea a alcool, au sarit sa-l muste. Omul a fost salvat de ingrijitorii vigilenti, nu inainte sa se aleaga cu urme pe diverse zone din copr.

[youtube]go5FnKX2wLA[/youtube]

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger