AcasăNewsTe distrezi in timp ce faci curatenie! Cu un mop electric, orice...

Te distrezi in timp ce faci curatenie! Cu un mop electric, orice e posibil!

In general, cand vine momentul sa faci curatenie, este nevoie de mobilizare, trebuie sa iti eliberezi programul si sa te pregatesti pentru cateva ore de efort de care nu ai intotdeauna chef. Insa ce ai spune daca ai afla ca orele acestea pot deveni placute si distractive? Aceasta transformare este posibila doar daca folosesti un mop electric, o metoda inovativa de a curata orice suprafata!

Cum functioneaza?

 Nu trebuie sa iti imaginezi ca placerea de a face curatenie implica lipsa de rezultate. Din contra, utilizarea unui mop electric poate elimina pana la 99,9% dintre microbi si bacterii. Cu ajutorul tehnologiei cu abur, acesta curata cu succes orice tip de suprafata, de la podele pana la zone verticale precum usile de la camere sau de dulap, gresia, faianta si multe altele.

Insa avantajele nu se opresc aici! Mopul este practic si rapid. Din momentul in care l-ai pornit, dureaza doar cateva secunde pana ce aparatul este gata de actiune! Laveta mopului este confectionata din microfibra, un material care indeparteaza cu usurinta cele mai dificile pete si sterge cu succes orice urma de praf.

Nu uita ca nu vei mai fi nevoita sa apelezi la detergenti si alte substante destinate igienizarii din moment ce mopul functioneaza doar pe baza de aburi. In plus, suprafata curatata se usuca in doi timpi si trei miscari, iar urmele lasate de mopul traditional nu mai exista in casa ta. Astfel, cu ajutorul unui mop electric, economisesti bani, timp si energie.

Cat de des poate fi folosit?

Avand in vedere ca este un dispozitiv atat de avantajos, este normal sa vrei sa il folosesti cu orice ocazie. Cu toate acestea, este normal sa te intrebi daca utilizarea mopului in mod frecvent poate prezenta si dezavantaje. Iata care este adevarul!

In primul rand, trebuie sa stii ca utilizarea unui mop electric ar trebui sa faca parte din rutina ta de curatenie. Indiferent daca obisnuiesti sa cureti o data pe saptamana sau pe luna, mopul nu ar trebui sa lipseasca din procesul de igienizare. Alegerea iti apartine din moment ce nu exista efecte negative atunci cand folosesti acest produs.

Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca nu ar trebui sa utilizezi acest dispozitiv atunci cand podeaua este extrem de murdara. Spre exemplu, daca tocmai ai renovat casa, este recomandat sa efectuezi o curatenie manuala inainte de a folosi unealta ta de curatenie preferata.

Unde gasesti un mop electric de calitate?

Vrei sa achizitionezi un mop cu aburi caruia sa nu-i reziste nicio pata? Vrei sa gasesti un produs de calitate de care sa te bucuri ani la rand? Inseamna ca a venit momentul sa apelezi la magazinul online Polti.ro, locul in care vei gasi produse de calitate superioara, care au fost testate in prealabil pentru a confirma eficienta lor.

Poti plati in rate, ai parte de garantie extinsa si de multe alte avantaje atunci cand alegi sa comanzi produse de curatenie de la Polti.ro! Aici vei descoperi mopuri cu aburi 5 in 1, fara fir si multe alte dispozitive de care ai nevoie pentru a mentine casa curata „ca lacrima”. In plus, fiecare produs este dotat cu accesorii care iti vor usura munca si te vor ajuta sa te bucuri cand vine momentul sa faci curatenie in casa!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger