AcasăNewsTe-ai gandit ce model de semineu s-ar potrivi in gradina/terasa ta?

Te-ai gandit ce model de semineu s-ar potrivi in gradina/terasa ta?

Muncim mult, dar nu mai avem energie, nu mai avem directie si nici rezultate. Este o stare ciudata intre panica intre atatea sarcini si o letargie care nu ne mai da voie sa ne miscam. Ajungi acasa si nu ai timp de relaxare, pentru ca trebuie sa te ocupi si de familie, de casa si de curatenie. Te intrebi cum sa reusesti sa gasesti cateva clipe pentru relaxarea ta? Ce sa faci pentru ca atunci cand ajungi acasa sa ai parte de clipe de relaxare? Poate-ti suna ciudat, dar eu iti recomand semineul PATIO.

Terasa sau balconul, dar mai ales gradina, altadata privite ca o simpla extensie a locuintei, au devenit astazi locuri predilecte pentru petrecerea timpului. Dar cum se poate face amenajarea acestor spatii, astfel ca sa asigure relaxarea de care avem tot mai multa nevoie? Mobilierul, decoratiile si accesoriile, culorile, iluminatul, protectia solara, materialele textile, pardoseala, masa, etc. sunt cateva dintre aspectele de care trebuie tinut seama.

Dar mai benefic ca toate iti va fi semineul. Si am amintit de semineul PATIO. Hai sa vedem ce caracteristici are acest model. Semineul mobil pe gaz GPL poate fi atractia principala pe terasa ta sau in gradina. Usor de mutat dintr-un loc in altul, acesta ofera o ambianta placuta in orice anotimp. Face parte din categoria de seminee decorative.

Semineul PATIO este un incalzitor elegant pe gaz, care ofera caldura si lumina ori de cate ori dorim sa cream o atmosfera unica si confortabila pe terasa, in gradina sau la evenimente speciale in aer liber. Deci nu doar ca vei crea o atmosfera super relaxanta direct la tine acasa, dar le vei da motive si prietenilor sa vina mai des in vizita. Semineului Patio vor fi atractia principala in gradinile si terasele plina de oaspeti în timpul primaverii, vara si serile de iarna.

DESIGN MODERN

Designul modern al semineului PATIO se potriveste in orice spatiu. Incalzitorul poate fi un element decorativ elegant pe terasa casei sau in gradina, dar poate fi folosit si in restaurante, precum si in industria hoteliera, ca un plus de ambianta pentru zona de luat masa si de agrement.

Viziunea asupra focului natural este asigurata de utilizarea unui arzator ceramic modern. Semineul PATIO este alimentat cu gaz lichefiat iar butelia este in partea inferioara mascata. Flacarile sunt inchise intr-o celula de sticla care protejeaza de contactul direct cu focul. Acest lucru va permite sa admirati jocul de flacari sub control total.

Dispozitivul nu este dependent de sistemul electric de aceea suntem siguri ca si in absenta electricitatii, acesta va lumina terasa sau gradina. Incalzitorul este echipat cu un sistem automat de control al gazelor de la distanta, complet securizat si avansat, care impiedica scurgerile de combustibil necontrolate. Datorita controlului automat incorporat, putem proteja dispozitivul de aprindere neautorizata de catre copii.

Pentru momentele acelea de relaxare pe care le cauti acasa, dupa ziua cea aglomerata la lucru, ia in calcul recomandarea mea. Gasesti acest model de semineu pe rafturile magazinului online PEFOC.ro si la toti colaboratorii. Te ajuta cu sfaturile necesare, cu transport, dar si cu garantia necesara. Tot la ei apeleaza daca ai nevoie de un semineu pe lemne, de o soba sau un termosemineu. Daca preferi semineul clasic, nu uita de cosul de fum. Modele disponibile tot pe rafturile PEFOC.ro.

author avatar
National
1.035 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger