AcasăNewsTaxiuri comandate gratuit de la Gara de Nord

Taxiuri comandate gratuit de la Gara de Nord

Dispozitivele de comanda a taxiurilor sunt amplasate in zona coloanelor de la Gara de Nord

Calatorii care sosesc cu trenurile in Gara de Nord vor avea posibilitatea sa comande gratuit un taxi, prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la iesirea (intrarea) principala.

Dispozitivele de comanda a taxiurilor sunt amplasate in zona coloanelor de la Gara de Nord

Dispozitivele sunt amplasate la iesirea din gara, inzona coloanelor, iar raza de acoperire a taxiurilor comandate din acel amplasament este de trei km in jurul Garii de Nord.  In interiorul statiei sunt amplasate bannere care vor dirija calatorii spre zona de taxiuri.  De asemenea, pasagerii vor fi anuntati periodic, prin mesaje audio  si prin afisaj, in ce mod pot comanda taxiuri autorizate.

Preluarea pasagerilor, in ordinea comenzilor

Comanda se poate face in sase limbi straine, iar solicitantul primeste un bon pe care apare si un numar de telefon, unde pasagerul poate face sesizari daca este nemultumit de serviciile primite. Preluarea, dirijarea si imbarcarea clientilor in taxiurile din spatiul de imbarcare/debarcare se va face in ordinea primirii comenzii. Zona de imbarcare/debarcare a calatorilor, dotata cu sistem de supraveghere video care va functiona permanent, va fi delimitata prin doua bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate. Tododata, CFR SA va colabora cu Politia Rutiera, astfel incat sa li se interzica taximetristilor-pirat stationarea pe trotuarele si in zona trecerilor de pietoni de langa iesirile laterale din Gara de Nord. Numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea clientilor si tariful practicat de acestea vor fi afisate pe dispozitivele cu touchscreen.

author avatar
Arpad Dobre
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger