AcasăNewsTaximetristul din Botoşani care se putea "rezolva" pe viaţă. Ce a făcut...

Taximetristul din Botoşani care se putea „rezolva” pe viaţă. Ce a făcut după ce a găsit o sacoşă de rafie cu 40.000 euri în ea

taxi iasi

Un taximetrist din Botoşani a oferit o lecţie de viaţă, după ce a găsit o sacoşă de rafie plină cu bani sub scaunul maşinii.

Constantin Ionescu este şoferul care s-a trezit cu aproximativ 40.000 de euro în mașină. Banii erau într-o sacoșă de rafie și în primă fază a crezut că pasagerul lui și-a uitat în taxi plasa cu ciocolată.

L-a căutat pe proprietarul banilor

După ce a lăsat al doilea client și-a amintit de sacoșa din portbagaj și a mers să vadă ce este în interior. Când a văzut banii a sunat de urgență la dispecerat pentru a anunța și a început să-l caute pe proprietarul banilor.

L-am dus, a coborât, a plătit. Dar el când a urcat a avut o sacoșă de rafie, a pus-o între picioare, sub scaun era. Mi-a plătit, eu am plecat și când mă apropiam de stația din Bucovina, am văzut.

Chiar atunci am avut un client și l-am dus înapoi spre Bazar. Am dus clientul și m-am dus din nou să-l caut pe bătrân, am zis că mă poate mă așteaptă. Imediat a fost.

Nu era. M-am întors în stația din care l-am luat. Vreo 40.000 de euro cred că erau. În momentul în care am anunțat dispeceratul mi-au zis: Bine că ați anunțat, dacă nu apare, mergeți la Poliție.

Și tocmai bătrânul venise și m-au anunțat colegii: vezi că bătrânul te așteaptă. El era în față, eu în spate”, a declarat taximetristul Constantin Ionescu.

S-a ferit de câştig necinstit

În prezenţa a doi colegi taximetrişti, bărbatul a înapoiat sacoşa plină cu bani bătrânului, care i-a mulţumit cu ochii în lacrimi.

„Chiar după ce am dus banii, am avut o familie, veneau din pelerinaj și au uitat un telefon. Eu nu l-am văzut, că acum după ce coboară, eu mă uit. L-am pus acolo și am așteptat să sune. Câștigi azi nemeritat, mâine pierzi mai mult”, a mai spus şoferul de taxi.

author avatar
Andrei Ștefan
589 afisari

6 COMENTARII

  1. „Ce a făcut după ce a găsit o sacoşă de rafie cu 40.000 euri în ea”
    E-urile dauneaza grav sanatatii.

  2. STATELE UNITE ale AMERICII au provocat ROMANIEI pagube economice de peste un trilion de dolari (o mie de miliarde sau un milion de milioane) in conditiile in care pagubele politice, culturale si spirituale sint incalculabile. Astia cind vin si ei cu sacosa in mina???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger