AcasăNewsTaximetristii de pe Otopeni au ajuns sa se impuste pentru clienti! VIDEO

Taximetristii de pe Otopeni au ajuns sa se impuste pentru clienti! VIDEO

Mai multi taximetristi au fost implicati , miercuri noapte, intr-o altercatie in zona Aeroportului Otopeni, in timpul conflictului fiind ranita usor o persoana, din primele informatii rezultand ca ar fi fost trase focuri de arma cu un pistol cu bile de cauciuc.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Florin Hulea, a declarat ca, in jurul orei 21.00, Politia Transporturi a Aeroportului Otopeni a solicitat interventia jandarmilor, iar un echipaj s-a deplasat la fata locului si a aplanat conflictul.

Ulterior a izbucnit un alt conflict intre taximetristi, la ora 22.00, jandarmii veniti la fata locului intervenind din nou. In timpul conflictului, doua masini au plecat de la fata locului. Jandarmii au notat numerele de inmatriculare ale celor doua masini si le-au comunicat organelor competente, a precizat Florin Hulea.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a mai spus ca are informatii ca in timpul celui de-al doilea conflict s-ar fi folosit o arma, dar nu poate preciza daca este cu glont sau cu bile. La Aeroportul Otopeni au ramas doua echipaje ale Jandarmeriei, pentru a supraveghea zona si a evita aparitia unui nou conflict, a adaugat Hulea.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ilfov, Simion Petrus, a declarat ca ISU a fost sesizat ca in zona Aeroportului Otopeni este o persoana care are o lovitura la brat, fiind solicitata interventia in jurul orei 22.10. Persoana ranita, in varsta de 43 de ani, a primit ingrijiri la fata locului, refuzand sa fie dusa la spital, a precizat Petrus.

author avatar
Ciprian Purice
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger