AcasăNewsTaximetrist gasit carbonizat in portbagajul masinii sale, pe un camp din Arges

Taximetrist gasit carbonizat in portbagajul masinii sale, pe un camp din Arges

Un taximetrist din Campulung Muscel a fost gasit carbonizat, sambata noapte, in portbagajul masinii sale care era in flacari, pe un camp din judetul Arges, prima ipoteza a anchetatorilor fiind ca barbatul a fost ucis, iar cadavrul asezat in portbagaj, dupa care autoturismul a fost incendiat.

Cadavrul taximetristului a fost descoprit de catre pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, chemati de localnici pentru a stinge incendiul care cuprinsese autoturismul Dacia Logan al taximetristului. Masina era abandonata intr-o zona inzapezita, cu putine case, din catunul Plaiesi, comuna Bughea de Jos, iar cadavrul barbatului a fost gasit carbonizat in portbagajul masinii, care era deschis.

„Am ajuns destul de greu la locul incendiului din cauza drumului inzapezit si am parcurs aporoape 100 de metri pe jos, cu extinctoarele. Partea din spate a masinii ardea puternic. Am constatat ca masina era plina de zapada. Portbagajul era deschis, iar inauntru era o persoana decedata, astfel ca am chemat politia. Facem o ancheta impreuna cu politistii si procurorii pentru a stabili ce s-a intamplat”, a declarat seful Detasamentului Campulung Muscel din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, capitan Cristian Barbulescu. Anchetatorii au stabilit ca victima este un barbat in varsta de 60 de ani, Dumitru Gruianu, care locuia in comuna Bughea de Jos, iar prima ipoteza a anchetatorilor este ca barbatul a fost ucis, cadavrul asezat in portbagaj, dupa care autoturismul a fost incendiat.

Potrivit anchetatorilor, crima nu a fost comisa in scop de jaf, asupra victimei fiind gasite actele de identitate, suma de 80 de lei si mai multe obiecte personale, ridicate de procurorii criminalisti care au preluat cazul.”Deocamdata luam in calcul mai multe variante de ancheta, trebuie sa asteptam si rezultatele necropsiei”, a declarat procurorul Sorinel Marin de la Parchetul Tribunalului Arges.

Colegii barbatului spun ca victima lucra ca taximetrist doar pe timpul zilei, noaptea lucrand ca paznic la groapa de gunoi a localitatii. In zona Campulung Muscel au fost instituite filtre rutiere pentru prinderea autorilor crimei, surse judiciare afirmand ca asasinatul a fost comis de cel putin trei persoane.

author avatar
Ciprian Purice
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger