AcasăNewsTavan prăbușit în Aeroportul din Sibiu, în timp ce pasagerii așteptau la...

Tavan prăbușit în Aeroportul din Sibiu, în timp ce pasagerii așteptau la poarta de îmbarcare

Români, iată aeroporturile care vă pot strica vacanțele. Pe ce loc se află „Henry Coandă” / Foto: Tomas Williams, Unsplash

O bucată din tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Internațional Sibiu s-a prăbușit vineri, în timp ce mai mulți pasageri așteptau să se îmbarce.

În jurul orei 15.30, o bucată din tavanul Aeroportului Internațional Sibiu, s-a desprins și a căzut printre scaunele sălii de așteptare, unde se aflau mai mulți pasageri.

Tavanul a căzut printre pasageri

Din fericire nu au fost victime în urma incidentului. ”Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune, din fericire nu sunt răniți”, a spus unul dintre martori.

Aeroportul Internațional Sibiu a reacționat și a susținut că zona afectată a fost izolată.

”În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins.Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit.

Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul. Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”, au explicat reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

author avatar
Andreea Vlad