AcasăNewsTavan prăbușit în Aeroportul din Sibiu, în timp ce pasagerii așteptau la...

Tavan prăbușit în Aeroportul din Sibiu, în timp ce pasagerii așteptau la poarta de îmbarcare

Români, iată aeroporturile care vă pot strica vacanțele. Pe ce loc se află „Henry Coandă” / Foto: Tomas Williams, Unsplash

O bucată din tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Internațional Sibiu s-a prăbușit vineri, în timp ce mai mulți pasageri așteptau să se îmbarce.

În jurul orei 15.30, o bucată din tavanul Aeroportului Internațional Sibiu, s-a desprins și a căzut printre scaunele sălii de așteptare, unde se aflau mai mulți pasageri.

Tavanul a căzut printre pasageri

Din fericire nu au fost victime în urma incidentului. ”Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune, din fericire nu sunt răniți”, a spus unul dintre martori.

Aeroportul Internațional Sibiu a reacționat și a susținut că zona afectată a fost izolată.

”În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins.Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit.

Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul. Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”, au explicat reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

author avatar
Andreea Vlad
308 afisari

7 COMENTARII

  1. Aeroportul cel refacut de klaus plavanul cu echipa de prostalai numita direct de el fara licitatie Pas cu pas ,Romania norrmala,Romania lucrului bine facut intr-un cuvant Romania unui individ rupt de realitate!Singurul lucru bine facut este rautatea constanta fata de romani ,dezbinarea intre conationali ,spolierea cu guwernerul sau de hoti

        • ” sugea pullile la boschetari” ???
          marș în piz da mă-tii jigodie agramată !!!!
          muistule, nu ești în stare să scrii două cuvinte ….
          fmm de cretin sugaci !!

  2. Mergi bai ziaristule la aeroportuln din Sibiu sa vezi ca cele scrise de mine, pe care nu vrei sa le publici, sunt adevar gol golut. Toata scarba .Va mai puneti si pozel in ziar sa aibe ce scuipa lumea

  3. Doamne mulțumescu-ți! De neimaginat ce tragedie planetară ar fi fost dacă placa cădea în partea nepublicä în capul augustului geniu al Sibiului! Sper că de acum încoace la trecerea inegalabilului fiecare placă să fie ținută cu mâna împreună de câte un SPP-ist și un SRI-st!

  4. aeroportul din Sibiu e sub tutela mafiei si a interlopilor. O rusine nationala! Evitati-l pe cat posibil!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger