AcasăNewsTatele din fruntea Sanatatii

Tatele din fruntea Sanatatii

Ministrul Florian Bodog si Raed Arafat sunt convingatori cand se acuza reciproc de minciuna

In loc sa ofere romanilor spitale decente, medicamente accesibile/compensate si servicii medicale de calitate, responsabilii din domeniu isi pun fustele in cap mai rau ca tatele din Obor.

Ministrul Florian Bodog si <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagraed arafat title=Raed Arafat data wpil keyword link=linked>Raed Arafat<a> sunt convingatori cand se acuza reciproc de minciuna

Este vorba chiar de ministrul de resort Florian Bodog si de secretarul de stat in MAI Raed Arafat – tatucul SMURD-ului deci si al urgentelor romanesti. In loc sa-si vada de fisa postului si sa puna pe roate Sanatatea, cei doi s-au luat public la harta pe o tema mult draga demnitarilor: achizitiile publice. A mai multor ambulante, in cazul concret. Pe scurt, Arafat s-a oparit din cauza ca ministrul Bodog i-a blocat licitatia deja demarata pe motiv ca exista probleme cu caietele de sarcini. In replica.

Arafat il acuza pe Bodog ca, prin blocarea achizitiei ambulantelor, ”pune in pericol viata oamenilor”. Cum la moda este transparenta, cei doi demnitari s-au certat, in direct la TV, ca la usa cortului, neuitand sa se acuze reciproc de minciuna. In confruntare a intervenit si presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, care sustine ca Arafat ”minte cu nerusinare in privinta ambulantelor” – vehicule cumparate la preturi exagerate si dotate ”aiurea” in opinia lui. Context in care trebuie amintit ca ”regele ambulantelor” romanesti (care le achizitioneaza si echipeaza de ani de zile), Dan Vasile Gorgan, este coleg de facultate si bun prieten cu Arafat. Iar cum povestile legate de achizitiile publice abunda si toate se sfarsesc rau pentru romanii de rand, se poate presupune ca in locul necesarelor ambulante ne vom alege doar cu schimbul de replici dintre tatele Arafat si Bodog.

Grindeanu se baga si el in seama

Premierul Sorin Grindeanu, seful pe cale ierarhica a cocosilor guvernamentali, Bodog si Arafat, a iesit si la rampa dupa balacareala publica a celor doi. Nu ca sa dea cu biciul in cei doi, ca dovada ca Executivul romanesc nu e sat fara caini si ca nu accepta rezolvarea unor astfel de conflicte la televizor, ci doar ca sa transmita natiei ca este la curent cu problemele aparute in achizitia ambulantelor, ca a vorbit cu cei doi factori responsabili inainte de a-i lua valul si ca va mai vorbi si in viitor. ”Situatia achizitiei de ambulante este in atentia mea si a echipei mele. Am avut discutii, in ultimele saptamani, cu doamna ministru Carmen Dan, cu domnul ministru Bodog si cu domnul secretar de stat Arafat. Saptamana viitoare, imediat ce domnul Arafat revine in tara, ma voi intalni cu toti trei, pentru a clarifica problema. Important e ca pacientii romani sa beneficieze cat mai rapid de servicii moderne de ambulanta”, a facut Grindeanu ”plici” pe Facebook.

author avatar
Simona Badulescu
529 afisari

1 COMENTARIU

  1. Niste incopetentii care se joaca cu vietile oamenilor.Astia mne omoara cu zile si pe iei nu-i intereseaza deloc ……de ce ???? Pentru ca au bani si se trateaza peste hotare ….iar prosti paote sa moara in acele hrburi de salavari care circula de ani de zile pe sosele noastre si care sunt gata sa crape prin gropi si coclauri.De cine am ajuns sa fim condusii de niste mafiotii care se uita la spaga si sa isi faca contruii grase in valuta peste hotare. Huaaaaaaaaa hotiilor ati distrus o tara si ati speriat si occidentul cu furtisagurile vostre incopetentilor stati acolo degeaba si mancati banii tari degeaba mafiotilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger