AcasăNewsTătaru, la Constanța: Medic la Terapie Intensivă, în stare critică

Tătaru, la Constanța: Medic la Terapie Intensivă, în stare critică

După ce a vizitat, rând pe rând, Spitalul de Boli Infecțioase, zona de carantină de la Techirghiol, Spitalul Județean, dar și spitalul de campanie de pe stadionul Portul, răstimp în care a stat de vorbă cu personalul medical, Nelu Tătaru a anunțat câteva concluzii ale vizitei sale în Constanța.

Ministrul Sănătății a anunțat că intenționează să meargă în județele în care au fost înregistrate peste 100 de cazuri confirmate cu COVID-19. În Constanța, sunt 114 cazuri, două decese, 3 medici afectați și 5 cadre medii și personal auxiliar, a punctat oficialul guvernamental. „La acest moment, avem (…) un singur pacient care este pe Terapie Intensivă, în stare critică. (…) Este un medic de familie”, a precizat Tătaru.

Întrebat dacă este situația atât de gravă la Constanța, Tătaru a răspuns că nu, dar că nu vrea să se mai repede situația de la Suceava. „La nivel de Constanța avem un aflux mare de cetățeni din exterior. Avem un aflux care poate la un moment dat să deraieze (…) Este un potențial focar, dacă nu avem grijă și, mă repet, de acele măsuri de izolare, carantinare, identificare (…)”, a precizat ministrul Sănătății.

[youtube]BGufgUfIlvE[/youtube]

sursa foto: captură video youtube

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger