AcasăNewsNelu Tătaru a găsit vinovații pentru tragedia de la Piatra Neamț! Uluitor...

Nelu Tătaru a găsit vinovații pentru tragedia de la Piatra Neamț! Uluitor tupeul ministrului Sănătății! – VIDEO

Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț: ”Suntem vinovați toți din această țară” - VIDEO

După ce s-a aflat despre tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, în urma căreia au murit 10 oameni, ca urmare a unui incendiu izbucnit la secția ATI, Nelu Tătaru a mers personal la fața locului, iar apoi la Lețcani, unde au fost transferați pacienți din rândul celor evacuați de la unitatea medicală afectată de dezastru.

Întrebat dacă, în calitatea sa de ministru al Sănătății, se simte în vreun fel vinovat pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, Nelu Tătaru a dat un răspuns neașteptat pentru mulți. ”Pentru situația de peste 30 de ani și pentru autoritățile locale și neimplicare cred că suntem vinovați toți din această țară, nu numai sistem medical și nu numai autoritățile locale, fiindcă că am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situație medicală”, a susținut Tătaru.

Când s-a dorit să se afle ce va face să nu mai fie o astfel de situație, ”începând de mâine”, ministrul a vorbit de reevaluări. ”Nu neapărat de mâine, începând dacă puteți permite de ieri, tot ce înseamnă reevaluare de management, tot ce înseamnă reevaluarea capacităţii de tratament a unităților sanitare, tot ce înseamnă cooordonare de către minister a situației. Nu ştiu dacă situaţia este de a da afară manageri. Coordonarea activităţii medicale trebuie să fie cea care reflectă situaţia de fapt”, a susținut oficialul.

10 oameni au murit

Tragedia de la Spitalul Județean Piatra Neamț, în urma căreia au murit 10 oameni – pacienți internați în secția ATI afectată de incendiul izbucnit sâmbătă seară – a îngrozit o țară întreagă. Medicul de gardă care a intervenit pentru salvarea vieții pacienților internați în secția ATI afectată de incendiu a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, din câte s-a anunțat pe pagina de Facebook a unității medicale. Doctorul a fost preluat cu o aeronavă militară de la Iași, adus în Capitală, la Floreasca, de unde a fost transferat duminică dimineață în Belgia. De asemenea, alte trei cadre medicale – un medic și două asistente – au primit îngrijiri după ce au suferit răni, ca urmare a faptului că au intervenit în vederea salvării pacienților din respectiva secție.

author avatar
Andrei Coman
712 afisari

4 COMENTARII

  1. Baliverne, incompetenta, nepricepere, mediocritate. Ei se pricep doar la furt de orice. Si tupeu, aroganta, fara limite.

  2. Toate comentariile referitoare la abuzurile, neregulile, spagile, dezastrul din siatemul sanitar provocat de acesti politruci imbuibati si cinici, lipsiti de orice urma de umanitate si bun simt, au fost sterse aseara de site-ul G4 MEDIA!!!
    Oare la comanda cui?
    Asa se intampla cand e dictatura!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger