AcasăNewsTătaru aduce în discuție vaccinarea: avem obligația să prevenim îmbolnăvirile de orice...

Tătaru aduce în discuție vaccinarea: avem obligația să prevenim îmbolnăvirile de orice fel, mai mult ca oricând

În plină perioadă de criză provocată de noul coronavirus, dar și în contextul în care – din câte a amintit chiar ministrul Sănătății – în România epidemie de rujeolă, medicul Nelu Tătaru a făcut referire la importanța vaccinării.

Concret, chiar în ziua în care a început Săptămâna Europeană a Vaccinării, oficialul guvernamental a transmis un mesaj menit să aducă în atenția românilor faptul că, în această perioadă dificilă și plină de restricții impuse în încercarea de a limita infectările cu noul coronavirus, continuă să fie și alte boli transmisibile.

Accentul mesajului ministrului cade pe vaccinarea de rutină și pe statistica privind cazurile de rujeolă de la nivel național. „În plină pandemie realizăm cât de important este să existe vaccinuri pentru boli infecțioase și să le folosim în timp util pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu risc vital. Deși în această perioadă ne focusăm acțiunile în lupta cu noul coronavirus, trebuie sa fim conștienți că există încă alte boli transmisibile care pot afecta starea de sănătate a populației, în special a copiilor, neprotejați împotriva unor boli care pot fi fatale cum ar fi rujeola, difteria sau tetanosul. Să nu uităm că avem încă în evoluție o epidemie de rujeola pe teritoriul Romaniei în care s-au inregistrat aproximativ 20 000 de îmbolnăviri și 64 de decese. Nu trebuie să lăsăm garda jos, vaccinarea de rutină trebuie să continue în această perioadă deoarece avem obligația să prevenim îmbolnăvirile de orice fel, mai mult ca oricînd”, a declarat Nelu Tătaru, citat pe site-ul Ministerului Sănătății.

sursa foto: Facebook

466 afisari

9 COMENTARII

    • ASTIA DE LA SALUBRITATEA TIRASPOL INTARZIE SA MA MUFEZE LA VIDANJA SI IMI CANTA GREIERII IN BURTA , AM SA CRAP DE INANITIE , MAMA LOR DE TICALOSI SI MAFIOTI,,,,,,,

  1. Luați-vă vaccinurile și băgați-vi-le în cur, Tătare! Mă vaccinez doar dacă vreau, înțelegi?

  2. I-auzi ce zice și prostul ăsta, ” ne focusăm ”, cică. O avea focoase în cap, mai știi? Vai de capul vostru!

  3. Mie mi-au bagat un vaccin in cur inca de la nastere , d-aia am devenit cel mai idiot mancurt stalinist din Transnistria . Cred ca mi-a focusat si niste focoase in cap de am ramas cu dibla aplecata si matanii evlavioase cu fruntea la buricul tovarasilor de la Raion .

  4. Ba nemernicule, tu ar trebui ”sa stai jos” si sa taci, ca sa nu fie rau !!!
    Nu exagera ca , oricum, esti tap ispasitor !!

  5. Sunt un nemernic , m-au prins gaspadinii de la Raion in timp ce faceam lustru cu limba sub burta tapului ispasitor , iar ma baga sub masa la organizatia de baza ….hihihihihihi…

  6. Ar trebui ca in prima faza sa se vaccineze cu toate vaccinurile posibile parlamentarii, guvernul presedinbtele, toti politicienii si toti membrii familiilor lor pana la al patrulea grad de rudenie. Dupa doi ani, sa se faca o evaluare dupa care un referendum!
    Cum pot criminalii acestia sa ordone injectarea in corpul cuiva o substanta pentru care nici un fabricant nu garanteaza nimic? Daca ar trai doctorul Mengele ar ajunge prsedinte la OMS si ar primi Premiul Nobel pentru Exterminare!

  7. Tatarule ,intodeauna cand PUTE BRINZA !,voi politicienii va faceti ca ploua .Ce are de-a face RUJEOLA CU PANDEMIA DE COVID ??,ai terminat cu pandemia de covid si te freaca rujeola ??.
    Cand nu te prcepi intr-un domeniu macar lasa-i pe cei care stiu ce au de facut sa-si faca treaba ,iar tu daca poti sa-i ajuti cu ceva ,ajuta-i ,nu-i incurca nu-i bulversa .
    Ca sa poti judeca pe careva trebue sa stii macar cat el si sa ai experiente practice comparabile.
    Vaccinurile nu-s de ieri !,inalta tradare de care se fac vinovati decidentii desfiintarii institutului Cantacuzino nu trebuie uitata sau trecuta cu vederea ,crimele nu se prescriu !.
    Intoarcerea la politica de preventie este cheia cresterii imunitatii acestei natii,dar asta este o politica de viitor ,nu-i prioritatea momentului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger