AcasăNewsTătaru a participat deja la o primă ședință de guvern, după numirea...

Tătaru a participat deja la o primă ședință de guvern, după numirea la șefia Ministerului Sănătății

Ludovic Orban și miniștrii din Cabinetul său sunt în plină ședință, la această oră, la Palatul Victoria.

La această reuniune de Guvern participă, pentru prima oară în noua sa calitate, de ministru al Sănătății, și Nelu Tătaru, recent revenit în București de la Suceava. Numit la vârful MS chiar în cursul acestei zile, după ce Victor Costache a părăsit echipa guvernamentală, fostul secretar de stat din Ministerul Sănătății a declarat, de față cu premierul Orban, că „este un moment greu (…) și o provocare a momentului pentru tot ce înseamnă România în acest moment”.

Referindu-se la situația găsită la Suceava, știut fiind faptul că s-au făcut verificări la Spitalul Județean, unde zeci de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19, dar că și mai mulți pacienți au pierit, ca urmare a infectării cu noul coronavirus, noul ministru nu a ascuns că sunt probleme serioase. „Suceava rămâne deosebită. Pentru a limita ce este acolo și pentru a nu avea o altă Suceava, contez pe ajutorul dvs. Vă mulțumesc foarte mult și mulțumesc încă o dată pentru încredere”, a declarat Tătaru.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari

2 COMENTARII

  1. Barbu Dan Florin Initial alogenul a incercat reeditarea lagarelor naziste prin oprirea celor de peste 65 ani de a mai iesii din case condamnand la moarte o patura sociala definita prin infometare,lipsa de medicamente,de asistenta medicala etc.Datorita nemultumirii unor oameni responsabili romani,catelusul Boc,pardon Orban a dres declarand ca nu am inteles noi si ca acestia pot iesii 2ore 11-13 .Este acelasi lucru de a inpinge oamenii la moarte.O patura sociala mare este acum trimisa sa se aprovozioneze cu alimente,medicamente,etc in 2 ORE.De aici busculade,aglomerari,teren ideal pentru virus.Acest termen de 2 ORE s-a stabilit din INBECILITATE ori CONSTIENT cu urmarile?Cu cat se limiteaza orar cu atat creste exponential riscul imbolnavirii.De ce nu s-a luat in calcul ca oamenii in vasta se scoala devreme si ca pot pleca din casa la ora 7 si ca 7 ore pana la 14 este o plaja ce fluidizeza mai bine pe cei iesiti la cumparaturi.Din punctul meu de vedere consider o INBECILITATE sa limitezi la o plaja orara iesitul din casa in loc sa mergi din usa in usa sa oferi masti si manusi cetatenilor romani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger