AcasăNewsTatal teroristului a aflat online de fapta fiului sau

Tatal teroristului a aflat online de fapta fiului sau

Norvegienii comemoreaza un an de la atentantele de la Oslo si Insula Utoya

Tatal suspectului in cazul atacurilor de la Oslo a explicat ca a fost socat cand a descoperit fotografia fiului sau in pagina electronica a ziarelor, relateaza AFP.

Tatal a vazut pe internet isprava fiului sau

„Citeam stirile pe Internet si, dintr-o data, am vazut numele si fotografia lui. A fost un soc, inca nu-mi revin”, a declarat duminica pensionarul, care locuieste in Franta, intr-o localitate neidentificata, citat de ziarul norvegian Verdens Gang.

„Sunt in stare de soc, este absolut teribil sa aflu asta”, a adaugat tatal presupusului terorist, precizand ca nu cunostea activitatile fiului sau.

Tatal, divortat de mama suspectului in momentul nasterii baiatului, a explicat ca a pierdut contacul cu fiul sau din 1995, cand acesta avea 15 sau 16 ani.

„Nu am locuit niciodata impreuna, dar am avut cateva contacte in timpul copilariei lui”, a explicat pensionarul norvegian. „Cand era mai tanar, era un baiat obisnuit, dar inchis in sine. El nu se interesa de politica la acea vreme”, a adaugat barbatul.

Suspectul in cazul celor doua atacuri care au indoliat Norvegia vineri, Anders Behring Breivik, apropiat de extrema-dreapta, a recunoscut faptele potrivit politiei si a afirmat ca a actionat singur, intr-un gest planificat de mult timp.

 

author avatar
A.P. Redactor
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger