AcasăJUSTIȚIETatăl Robertei, fata ucisă de şoferul drogat la 2 Mai, mesaj tranşant...

Tatăl Robertei, fata ucisă de şoferul drogat la 2 Mai, mesaj tranşant către Miruna Pascu: „Să înceteze cu influența, cu banii către diverși procurori”

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă de şoferul drogat la 2 Mai, a urmărit şi el desfăşurarea anchetei, a citit stenogramele din dosar, cele apărute în presă, şi a tras o concluzie: famiia Pascu ar încerca să scpate cât mai „ieftin”.

Pentru Miruna Pascu, părintele îndurerat i-a spus să înceteze demersurile și să se mulțumească odată că are copilul în viață. A invitat-o atât pe ea, cât și pe tatăl tânărului care a condus drogat, la cimitir.

I-a cerut să înceteze cu infuenţa

Sfâșiat de durere, părintele care și-a îngropat fiica acum 29 de zile i-a transmis mamei celui care a produs tragedia de la 2 Mai să înceteue cu infleunţa şi cu aroganţa.

În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.

De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. Către dna. Procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i irostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea.

Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea”, a spus Răzvan Dragomir, tatăl Robertei.

I-a invitat la cimitir, la mormântul fetei lui

Îndurerat, bărbatul a invitat familia Pascu la cimitir, la mormântul fetei lui.

Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada”, a mai spus Răzvan Dragomir la Antena 3.

Miruna Pascu este certată după ce ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Mai exact, ea ar fi încercat să mituiască martorii cheie în dosar, ba chiar i-ar fi amenințat ca să facă declarații în favoarea fiului său, care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

Mihai Pascu este cercetat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului miniţiei şi armelor.

author avatar
Andrei Ștefan