AcasăNewsTatăl Raisei povestește cum și-a văzut fiica pe asfalt / „Putea să...

Tatăl Raisei povestește cum și-a văzut fiica pe asfalt / „Putea să pună frumos o haină peste, să-i fie și ei călduț”

tatal raiseiTatăl Raisei povestește cum și-a văzut fiica pe asfalt / Mărturie sfâșietoare: „Putea să pună frumos o haină peste, să-i fie și ei călduț”

Tatăl Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un polițist, încă nu și-a revenit din șoc. Bărbatul care abia și-a îngropat fiica face acuzații cutremurătoare după moartea copilei.

Abia și-a găsit puterea de a-și striga durerea. Acesta a povestit drama de a-și privi copilul, în timp ce i se scurgeau ultimele minute din viață. Bărbatul îndurerat acuză reprezentanții Poliției pentru modul brutal în care i-au tratat pe el și pe Raisa, în timp ce i-au oferit protecție polițistului.

Bărbatul nu poate să-și scoată din memorie imaginea pe care a văzut-o în timp ce medicii încercau să o aducă la viață. El a mărturisit că polițistul care i-a ucis fata a fost îmbrăcat cu o geacă, ca să nu îi fie frig, însă în schimb fata lui a rămas neînvelită pe asfaltul rece.

„Poliţiştii spun că i-au adus haina ca să nu îi fie frig şi e ceva normal, ok, dar copilului meu nu putea să pună o haină? A dat cu piciorul aşa. Putea să pună frumos o haină peste să îi fie şi ei călduț”, a spus bărbatul pentru Antena 3.

Drama unui părinte care și-a văzut copilul murind

Bărbatul speră ca polițistul vinovat să plătească și să se facă dreptate în cazul morții Raisei, fetița de 11 ani plecată la ceruri mult prea devreme. „Mă întreb cum a ajuns el în Poliţie dacă nu are scoală de poliţie făcută? Eu sunt un biet angajat pe șantier şi nu mă angajează. Eu vreau să răspundă cei care l-au angajat.

Eu vreau să răspundă şi cei care i-au dat maşina pe mână. Aş vrea să îl întreb pe domnul poliţist pentru că va avea şi el copii şi va suferi la fel ca şi noi, pentru că Dumnezeu are grijă. Nu pleci de pe acest pământ fără să plătești”, a mai spus tatăl Raisei.

author avatar
Andreea Vlad
454 afisari

1 COMENTARIU

  1. Care era fisa postului politistului? Ce misiune a avut conform fisei postului? Misiunea era inscrisa intr-o evidenta oficiala? Ce studii are politistul?E politist din admiterile din sursa externa in care selectia a avut criteriu hotarator pregatirea fizica? De ce nu suntem informati in concret cu privire la cele doua misiuni, cea pentru care s-a aflat pe strada Laminorului, adresa unde a fost, ora , durata si cea la care a plecat. Nu cumva sesizase cineva ca undeva e o persoana fara masca si se grabea acolo?Ca de hoti nu cred ca e vorba pe strada Laminorului, ca acolo stau oameni la locul lor . Iar cand e vorba de hoti, politia amendeaza pagubasul ca nu a luat masuri.
    ? Ne plangem CA NU AVEM POLITISTI, DAR PE CEI CARE II AVEM , II FOLOSIM CA POSTASI? De ce o citatie trebuia dusa cu echipaj cu girofar? De ce nu a fost trimisa prin posta
    ? Ce fel de cauza era de era asa urgenta? Sectia 5 politie e aia care a fost arestata aproape toata deoarece furau combustibil din conducte?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger