AcasăNewsTatăl Raisei, fetița spulberată de polițist, mesaj tulburător: „Soarele acesta a ieșit...

Tatăl Raisei, fetița spulberată de polițist, mesaj tulburător: „Soarele acesta a ieșit numai pentru ea”

raisaTatăl Raisei, fetița spulberată de polițist, mesaj tulburător: „Soarele acesta a ieșit numai pentru ea”

Raisa avea o viață întreagă înainte. Destinul, însă, i-a fost curmat brusc joi, 13 ianuarie, într-un groaznic accident rutier.

Fetiţa şi prietena ei Marina se duceau la şcoală când o maşină de poliţie le-a lovit în plin pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Raisa a murit la scurt timp după impact. Sute de oameni au condus-o deja pe ultimul ei drum.

Părinții copilei sunt îngenunchiați de durere. „A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească.

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței la Antena 3.

„S-ar putea ca totul să fie mușamalizat”

Întrebat cum crede că se desfășoară ancheta, acesta a răspuns:

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România.

Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a mai spus bărbatul.

author avatar
Andreea Vlad