AcasăNewsTatăl Raisei, fetița spulberată de polițist, mesaj tulburător: „Soarele acesta a ieșit...

Tatăl Raisei, fetița spulberată de polițist, mesaj tulburător: „Soarele acesta a ieșit numai pentru ea”

raisaTatăl Raisei, fetița spulberată de polițist, mesaj tulburător: „Soarele acesta a ieșit numai pentru ea”

Raisa avea o viață întreagă înainte. Destinul, însă, i-a fost curmat brusc joi, 13 ianuarie, într-un groaznic accident rutier.

Fetiţa şi prietena ei Marina se duceau la şcoală când o maşină de poliţie le-a lovit în plin pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Raisa a murit la scurt timp după impact. Sute de oameni au condus-o deja pe ultimul ei drum.

Părinții copilei sunt îngenunchiați de durere. „A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească.

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței la Antena 3.

„S-ar putea ca totul să fie mușamalizat”

Întrebat cum crede că se desfășoară ancheta, acesta a răspuns:

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România.

Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a mai spus bărbatul.

author avatar
Andreea Vlad
1.378 afisari

2 COMENTARII

  1. Ma gandesc la mizeria de lider sindical al politistiilor care atunci cand il baga in seama vreo televiziune este atat de vocal si obraznic(ca si ala care acum pare sa fie deputat),afirmand mereu ca ei sunt profesionisti,pregatiti,scoliti.acum nu apare sa i ia apararea la alta mizerie,cocalar cu insigna.unde esti bai lider.sa i nu uitam de alte mizerii.aia de sau dus la prostituate,ca nevestele lor nu i mai primea in pat.mizerii de oameni.acum dati afara toti.pretentii de salarii aveti ,dar sunteti de rasul si plansul universului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger