AcasăNewsTatăl lui Vlad Pascu acuză presa: „Îi distrugeţi cu sănătatea şi îi...

Tatăl lui Vlad Pascu acuză presa: „Îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea”

Tatăl lui Vlad Pascu – tânărul care a provocat accidentul cumplit de vara trecută, de la 2 Mai, soldat cu decesul a doi studenți – a ajuns marți la Tribunalul București.

Bărbatul a acuzat presa, în ideea că ar „asmuți” părinții victimelor împotriva sa. Despre victimele fiului său, a afirmat că nu doreşte să vorbească, fiind un subiect „tabu”.

Mihail Claudiu Pascu, tatăl şoferului drogat care a omorât cu maşina doi tineri în localitatea 2 Mai, le-a spus marţi jurnaliştilor să îi lase în pace pe părinţii victimelor şi să nu-i mai „asmută” împotriva lui, potrivit Agerpres.

Pascu: „Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut?”

Tatăl lui Vlad Pascu susține, referindu-se la victime, că „sunt nişte copii morţi, în nişte condiţii anume”. Și că nu vrea să vorbească despre acest subiect. „Este un lucru tabu”, susține Pascu Sr.

„Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc, este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, este treaba dumneavoastră. Pentru mine este un lucru solemn acolo. Sunt nişte copii morţi, în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă.

Lăsaţi oamenii ăia în pace, că aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut? (…) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat pe fiecare să-şi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul”, a declarat Mihail Claudiu Pascu, la Tribunalul Bucureşti.

Citiți și: Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai, aroganţă maximă: „Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!”

Mihail Pascu: „E un cancan total”

Nu au fost singurele declarații pe care le-a făcut tatăl lui Vlad Pascu. Acesta consideră că a încercat să facă „ce trebuia făcut”, atunci când a fost întrebat dacă are un mesaj pentru părinţii copiilor morţi.

„Dumnezeu să îi ierte. Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că, dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectiv. Asta a fost să fie. De asta deci am ajuns la mediator, pentru că astea sunt regulile, asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele (…) E un cancan total”, le-a răspuns el jurnaliştilor.

Mihail Claudiu Pascu a venit marţi dimineaţa, 9 aprilie, la Tribunalul Bucureşti, unde este programat un nou termen, în cameră preliminară, în procesul în care este trimis în judecată alături de fiul său, Vlad Pascu, şi soţie, Miruna Pascu.

Conform sursei citate, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, Miruna Pascu de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

author avatar
Andrei Coman
245 afisari

10 COMENTARII

    • Bai anonime, daca era copilul tau in locul celor doi si presa tacea din gura vedei atunci justitie, il scotea pe al tau vinovat si Pascu junior era scos un inger de copil mai mai ca nu era un geniu, si in ziua accidentului mancase prea mult usturoi

  1. Păi , in aceste condiții legalizati drogurile așa cum vor dobitocii ăia de la USR.
    Presa este de vina ca neisprăvitul ăla s_a drogat si a omorat doi copii educati, cuminți, care erau studenți nu paraziți așa ca el.
    Nu mai aveți limită , rușine, omenie ?

    • Limita, rusine, omenie la un camatar? Camatar cu proptele mari daca isi vede in continuare de camatarie, care e ilegala.

  2. Păcat de drogat-și el are suflet .Morti nu se vor întoarce
    Un Stabor țigănesc-mai credibil de cât justitia rromana- îl taxau cu 10 milioane de euro și îl lăsau liber .Oricum familia drogatului decarteaza pentru cine trebuie si beizadeaua rămâne liberă .Poate ii mai reduce din mită CEDO pe varii motive , bani pe care îi va.plati contribuabilul cinstit si sărac?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger