AcasăNewsTatal lui Huidu arunca bomba: Candidez la europarlamentare!

Tatal lui Huidu arunca bomba: Candidez la europarlamentare!

Florin Huidu, tatal celebrului om de televiziune – Serban Huidu, s-a lansat in politica, fiind vicepresidintele Partidului Dreptatii Sociale (PDS) – infiintat anul trecut, pe listele caruia va candida pentru un fotoliu de europarlamentar.

Febra alegerilor europarlamentare i-a cuprins si pe politicienii din PDS, asa ca cei din conducerea gruparii s-au apucat de intocmit lista cu 42 de candidati, dintre care 10 rezerve, pentru a-si promova oamenii in capitala Europei. Printre cei care vor lupta pentru un post de europarlamentar se afla si Florin Huidu, tatal fostului “carcotas” Serban Huidu.

“Sunt vicepresedintele acestui partid tanar, dar intentionez sa candidez si pentru un post de europarlamentar. Suntem in discutii…”, a dezvaluit Florin Huidu pentru libertatea.ro.

De asemenea, Ion Sasu, presedintele noii formatiuni politice a declarat: “Acum suntem in plina campanie de strangere a semnaturilor. Avem filiale in 32 de judete si vrem sa acoperim, in viitorul apropiat, toata tara. Pe lista noastra de europarlamentari va fi cu siguranta si Florin Huidu”.

Partidul a fost infiintat anul trecut, iar printre obiectivele declarate in statutul sau se afla reindustrializarea, intarirea sectorului economic de stat, fiscalitatea diferentiata a populatiei in functie de avere si eliminarea grupurilor interlope si mafiote, mai noteaza sursa citata.

author avatar
Alina Costache
499 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...