AcasăNewsTatal fetei "violate" de la Jean Monnet: "Oana plange in pat, are...

Tatal fetei „violate” de la Jean Monnet: „Oana plange in pat, are cosmaruri!”

Costel R.

Tatal Oanei, fata implicata in scandalul de viol de la liceul bucurestean „Jean Monnet”, a dezvaluit intr-o emisiune mondena ca fiica sa a ramas cu sechele in urma faptei penale de care-l acuza pe profesorul de sport, Octavian Visan.

Costel R.

Invitat la KanalD, la emisiunea Drept la Tinta, Costel R., omul de afaceri explicat cu lux de amanunte situatia dramatica si socul post-traumatic in care se afla fiica sa, Oana.

„Deocamndata pot sa spun ca justitia si-a facut datoria. Orice fata trebuie protejata, fie ca are bani, fie ca nu are bani, protejata de lege si sa fie sustinuta nu demonizata. Mi-e teama ca fiica mea sa nu faca vreo prostie de la atata presiune mediatica. Nu pot sa stau lana ea tot timpul, mi-e frica si cand merge la toaleta. În fiecare noapte ma chinui sa o culc. La 2-3 noaptea, ea plange în pat, stau sa o pandesc din camera cealalta sa vad daca doarme. Are cosmaruri, plange, tipa. Eu ma bucur ca nu mi-a omorat-o, ca nu s-a întamplat o nenorocire mai mare ca înca mai traieste, ca pot sa o duc la psiholog, la un psihiatru. Sper sa depaseasca aceste momente grele” a povestit tatal fetei.

In ceea ce priveste afacerile sale mai mult sau mai putin controversate precum si relatiile de dragoste cu femei mult mai tinere ca el, chestiuni despre care s-a scris in presa, barbatul a marturisit ca nu vede nicio problema in acest sens.

„S-a scris ca am avut fete cu 20 de ani mai tinere decat mine. Pai daca eu am 50 si ele aveau 28,29,30 erau femei in toata regula. O femeie la 29 de ani, care a terminat deja o facultate nu mai este o pustoaica” a mai spus acesta.

author avatar
Ciprian Purice
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger