AcasăNewsTatal fetei de la «Jean Monnet»: "Fiica mea a fost drogata...

Tatal fetei de la «Jean Monnet»: „Fiica mea a fost drogata si abuzata!”

Tatal Oanei, adolescenta care l-a acuzat pe profesorul de sport Octavian Dan Visan ca ar fi abuzat-o sexual, a decis sa rupa tacerea, dupa ce o perioada a preferat sa-si sustina fata doar prin intermediul avocatilor, sustinand ca fiica sa a fost drogata si abuzata.

Tatal Oanei, un afacerist din Galati, a povestit cum a aflat cu stupoare de experienta traita de fiica sa. „Eu am fost plecat saptamana trecuta in Germania. Fata mi-a spus la telefon despre viol abia miercuri, iar joi am luat avionul, am venit in tara si am mers la Politie. E adevarat ca am depus plangere dupa cinci zile, dar, sfatuita de colege, fata abia miercuri a avut curajul sa-mi spuna”, a spus tatal elevei.

Tot el sustine ca fiica sa in nici un caz nu avea o relatie cu profesorul Dan Octavian Visan. „Ea e eleva la «Jean Monnet» de pe 12 septembrie anul acesta, asa ca in sase saptamani nu avea cum sa-si faca o asemenea relatie. Eu o duceam si-o aduceam zilnic de la scoala. Cand i-a dat banii pentru excursie a fost prima data cand l-am vazut”, a mai spus afaceristul.

Visan s-a mai dat la o eleva

Una dintre colegele Oanei a povestit, la emisiunea „Acces direct” de marti seara, ca profesorul de sport Dan Octavian Visan i-a facut si ei avansuri. „S-a dat si la mine, si la alte fete. A incercat sa ma sarute. Mi-a facut avansuri si pe net, inainte de excursie. Nu le-am luat in serios”, a povestit tanara.

Tot marti seara la „Acces direct”, Serghei Mizil a povestit ca a discutat cu tatal elevei de la „Jean Monnet”, dar si cu adolescenta si a fost socat de starea in care a gasit-o.

“Oana este o fetita de vreo 40 kg, zici ca are 12-13 ani. Tot ce s-a spus pana acum despre ea este minciuna de la cap la coada. Ea nu se stia cu profesorul, pentru ca abia s-a inscris la acest liceu, s-au cunoscut in acea excursie. Au mers in club, i-a dat sa bea doua pahare cu votca, apoi a dus-o in camera. Exista dovezi, sunt copii care au auzit-o tipand. (…) M-a impresionat faptul ca a inceput sa planga, sa tremure, am stat o jumatate de ora sa o linistesc”, a explicat Serghei Mizil.

author avatar
Razvan Telegescu
958 afisari

6 COMENTARII

  1. Numai minciuni.Dupa cinci zile sa declare violul?.Trebuia din noaptea acceea sa sune la 112 sa declare ca afost drogata si violata.Si cum a ajuns singura in camera dezaxatului sexual?oare s-a despartit de colege/colegi sau a mai fost cineva.Totul este bagat in ceata, de ce nu a fost altcineva in locul ei, poate alta fata suna imediat la 112 si totul se rezolva prin arestarea abuzatorului.Cum sa te drogheze cineva cu votca, oare stia violatorul ca fata consuma de obicei numai votka?.Ce generatie mai este asta care bea tarii si consuma etnobotanice?

  2. hai sa fim seriosi, ici unul dintre argumente nu sunt in favoarea ei, vine dintr o tara cu mult mai libertina decat Roamania, unde chefurile sunt adevarate orgii, toti au baut dar numai ea a juns in camera profesorului, cine naiba sa o drogheze pt o simpal partida de sex cand ele se ofera pe tava, duceti va i cluburi si vedeti fete de varsta ei bete moarte, in ceea ce priveste Serghei Mizil, cu ce ocazie a luat legatura cu tatal fetei? nu e nici moderator nici vreo autoritate, face doar parte din aceeasi gasca de fite, daca profesorul era vreo beizadea era doar un moft de o seara, nu viol

  3. Taticule,fata ta e cam curva…ti-e rusine?Nu trebuie…orice prost poate sa isi dea seama ca a vrut…nu a obligat-o nimeni…;)

  4. se vede dupa ea ca ii placea…””viata”daca nu vroia nimic cu profesorul nu accepta nici bautura din partea lui nici nu ii dadea atentie.poate nu a atinso bine si d asta a depus plangere….

  5. Mda clar. curvulita de bani gata care nu i-a placut „palosul” lui fat frumos.

    SI proful a dat-o in belele. Trebuia sa tina sus numitul palos in teaca. Acum era un om fericit daca facea acest lucru. Sau cine stie… poate chiar asta a facut si acum este tarait prin noroi ? Nu este nici o dovada clara , dar pana la noi dovezi in acest caz, raman la parerea mea.

    Du-te inapoi in belgia, pocnitoare ce esti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger