AcasăNewsTatal atacatorilor de la maratonul din Boston: “Se va dezlantui IADUL!” (VIDEO)

Tatal atacatorilor de la maratonul din Boston: “Se va dezlantui IADUL!” (VIDEO)

Anzor Tsarnaev, tatal celor doi atacatori ceceni de la Boston, a declarat ca banuia care sunt planurile fiilor lui. Barbatul i-a auzit vorbind pe tineri despre bombe, dar nu s-a gandit ca se va ajunge atat de departe.

Tatal celor care au speriat orasul Boston il roaga pe fiul lui care a ramas in viata sa se predea, fara sa opuna rezistenta.  De asemenea, el a promis ca se va dezlantui iadul pe pamant, daca Dzokhar va fi ucis de politisti.

Anzor Tsarnaev a declarat ca, in ciuda tuturor discutiilor pe care le-a avut cu ei, tinerii sunt nevinovati, arata Businessinsider.com.

„Preda-te! Ai un viitor inainte. Vino acasa, in Rusia!”, i-a transmis tatal. Presa internationala spune ca parintele l-a descris pe baiat ca fiind un inger.

Cu toate acestea, unchiul atacatorilor a avut o alta varianta. El si-a cerut scuze pentru atentatul comis si a declarat ca amandoi merita sa moara.

„Nu merita sa traiasca pe acest pamant. Merita sa moara pentru asta”, a declarat el pentru WBZ-TV.

[youtube]yMUISHMaPrc[/youtube]

Tamerlan Tsarnaev, in varsta de 26 de ani, a fost ucis de fortele americane de ordine. Fratele lui, care a ramas in viata, Dzhokhar A. Tsarnaev, a facut liceul la Cambridge Rindge & Latin School, unde s-a facut remarcat in echpa de wresling. Acum, el este cel mal cautat om din Statele Unite al Americii.

author avatar
Anca Murgoci
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger