AcasăNewsTatal atacatorilor de la maratonul din Boston: “Se va dezlantui IADUL!” (VIDEO)

Tatal atacatorilor de la maratonul din Boston: “Se va dezlantui IADUL!” (VIDEO)

Anzor Tsarnaev, tatal celor doi atacatori ceceni de la Boston, a declarat ca banuia care sunt planurile fiilor lui. Barbatul i-a auzit vorbind pe tineri despre bombe, dar nu s-a gandit ca se va ajunge atat de departe.

Tatal celor care au speriat orasul Boston il roaga pe fiul lui care a ramas in viata sa se predea, fara sa opuna rezistenta.  De asemenea, el a promis ca se va dezlantui iadul pe pamant, daca Dzokhar va fi ucis de politisti.

Anzor Tsarnaev a declarat ca, in ciuda tuturor discutiilor pe care le-a avut cu ei, tinerii sunt nevinovati, arata Businessinsider.com.

„Preda-te! Ai un viitor inainte. Vino acasa, in Rusia!”, i-a transmis tatal. Presa internationala spune ca parintele l-a descris pe baiat ca fiind un inger.

Cu toate acestea, unchiul atacatorilor a avut o alta varianta. El si-a cerut scuze pentru atentatul comis si a declarat ca amandoi merita sa moara.

„Nu merita sa traiasca pe acest pamant. Merita sa moara pentru asta”, a declarat el pentru WBZ-TV.

[youtube]yMUISHMaPrc[/youtube]

Tamerlan Tsarnaev, in varsta de 26 de ani, a fost ucis de fortele americane de ordine. Fratele lui, care a ramas in viata, Dzhokhar A. Tsarnaev, a facut liceul la Cambridge Rindge & Latin School, unde s-a facut remarcat in echpa de wresling. Acum, el este cel mal cautat om din Statele Unite al Americii.

author avatar
Anca Murgoci
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger