AcasăNewsTată cu chip de MONSTRU: şi-a violat fiica ani în şir! Cum...

Tată cu chip de MONSTRU: şi-a violat fiica ani în şir! Cum a convins-o să nu spună nimic?

viol

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis în judecată pentru că, timp de doi ani, și-a violat fiica minoră. A exercitat un şantaj emoţional asupra ei, pentru ca minora să nu spună nimic.

Astfel, timp de 2 ani, fata n-a zis nimic, nimănui.

I-a zis că va ajunge la orfelinat

Prima agresiune sexuală a avut loc când fata avea 12 ani și, ca să o facă să păstreze tăcerea, bărbatul i-a spus că, daca se va afla, ea va ajunge la orfelinat, iar el la închisoare.

Prima agresiune sexuală a avut loc în 2016, pe când fetița avea doar 12 anișori, și, atunci când, bărbatul ar fi început să aibă un comportament mai frumos față de ea, profitând astfel de influența pe care o avea asupra ei.

Bărbatul riscă închisoarea

Totul a început cu săruturi și discuții despre sex, iar, câteva zile mai târziu, la insistențele propriului ei tată, micuța a cedat și a fost de acord să întrețină relații sexuale cu acesta, chiar în patul ei.

La acea vreme, agresorul era căsătorit cu mama acesteia și locuiau împreună cu cei 5 copii minori, într-o casă din localitatea Vama, din Satu Mare. Acum, bărbatul este judecat pentru viol și riscă pedeapsa cu închisoarea.

author avatar
Andrei Ștefan