AcasăNewsTată cu chip de MONSTRU: şi-a violat fiica ani în şir! Cum...

Tată cu chip de MONSTRU: şi-a violat fiica ani în şir! Cum a convins-o să nu spună nimic?

viol

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis în judecată pentru că, timp de doi ani, și-a violat fiica minoră. A exercitat un şantaj emoţional asupra ei, pentru ca minora să nu spună nimic.

Astfel, timp de 2 ani, fata n-a zis nimic, nimănui.

I-a zis că va ajunge la orfelinat

Prima agresiune sexuală a avut loc când fata avea 12 ani și, ca să o facă să păstreze tăcerea, bărbatul i-a spus că, daca se va afla, ea va ajunge la orfelinat, iar el la închisoare.

Prima agresiune sexuală a avut loc în 2016, pe când fetița avea doar 12 anișori, și, atunci când, bărbatul ar fi început să aibă un comportament mai frumos față de ea, profitând astfel de influența pe care o avea asupra ei.

Bărbatul riscă închisoarea

Totul a început cu săruturi și discuții despre sex, iar, câteva zile mai târziu, la insistențele propriului ei tată, micuța a cedat și a fost de acord să întrețină relații sexuale cu acesta, chiar în patul ei.

La acea vreme, agresorul era căsătorit cu mama acesteia și locuiau împreună cu cei 5 copii minori, într-o casă din localitatea Vama, din Satu Mare. Acum, bărbatul este judecat pentru viol și riscă pedeapsa cu închisoarea.

author avatar
Andrei Ștefan
999 afisari

33 COMENTARII

  1. CUM ASA?…..ENGLEZII SPUN CA E NORMAL…TRE SA LE FACI EDUCATIE SEXUALA….SA STIE CUM FACI ANAL-FULL OPTION…CA LA VASLUI…PROBA DE EXAMEN LA CLASA I-A

    • CEARSAFUL TREBUIE MUSAI IN CULOAREA CURCUBEU…TRAILES BAHTALOO….STUPID PEOPLE…

    • Vaslui la mata acasa.
      Iar te-ai pornit Kuroiule, cand dai de comentarii nu pe mai poti abtine ,schizoid frenetic ce esti.
      Dar cand incepi sa te legi de persoane sau locuri nepermise poti sa fii sigur ca ai sa o incasezi urat de tot si nimeni n-o sa se induioseze de o papausa japoneza stricata si shizoida. Ai grija ce rahat mananci.
      PI-ul tau este identificabil si usor de gasit, sau poate nu stii regulile din spate ale Internetului.
      Ai grija, fa frumos.
      Iar nenorocitul de violonist sa sfarsesca ca o cadana ani buni in puscarie, o sa ceara vasilina la pachete.

      • am un amic care a fost procurore la vaslui…PE MASA LUI VENEAU TOATE DOSARELE CU CRETINII CARE SI-AU VIOLAT FETELE….DUPA CE SE SATURAU SA LE …A IN CUR PARINTII LE VINDEAU PENTRU PROSTITUTIE LA NISTE RACKETI…BORDELUL ERA CHIAR LANGA HOTELUL RACOVA….TOATE ERAU MINORE SUB15ANI…..

          • NU SUNT DECAT VRO MIE DE DOSARE CARE AU FOST SCOASE PE BLAT DE LA INSTANTA….RACKETII AU DAT SPAGA LA PROCURORI SI JUDECATORI….SI CU BANII SI-AU FACUT FARMACII SI CAZINOURI PRIN TOATA MOLDOVA

          • RACKETI=RUSI CARE AU LUPTAT IN CECENIA SI AFGHANISTAN……TOTI VORBESC ROMANESTE

          • DECI….DACA NU MI-A FOST MIE FRICA DE ASTIA…..VREI TU PULIFRICI BORAT SA MA SPERII?

          • PS MINORII DIN VASLUI DUPA 2-3 ANI DE PROSTITUTIE LA RACOVA AJUNGEAU IN CONSTANTA SI ERAU EXPORTATI PENTRU ORGANE 1-IN TURCIA 2-BRAZILIA 3-ELVETIA SI AUSTRIA>>>>MAZARE SI DRAGNEA AU FACUT MILIARDE DIN VANZAREA DE ORGANE IMPREUNA CU PONTA-GHITZA SI PRIGOANA-NEGOITZA

          • E IMPLICATA SI CLAUDIA GARBOVAN(NEPOATA GENERALULUI SILINESCU) GABRIEL OPREA…LAURA VICOL…SI MULTI ALTII….DIN GRUPUL GURU BIVOLARU

          • LA HOTELUL RIN GRAND HOTEL DIN BUCUURESTI VENEAU DOCTORII TURCI DIN ISTANBUL CA SA EXAMINEZE „MARFA” PENTRU DEZMEMBRARI DE ORGANE PTR TRANSPLANTURI

          • BARONEASA GERTRUDE FIALA DIN VIENA IMPREUNA CU CIUCA(GIGOLOUL CARE I-A DAT SEPEPEPISTI S-O SATISFACA ANAL)A FURNIZAT SI EA NISTE DOCTORI PENTRU TRANSPLANTURI IN AUSTRIA SI ELVETIA…DE LA M A P N….SI DIN ARMATA ELVETIANA

          • COPIII SUNT FOLOSITI CA SAI MATERIE PRIMA PRIMA PENTRU PRELUNGIREA VIETII V I P-URILOR DIN BILDERBERG…

          • OARE CE FACEA SORIN OPRESCU LA VIENA?PALARIENTR-UN PICIOR GHICI CIUPERCA…..NICI EL N-A AUZIT DE BARONEASA GERTRUDE FIALA CARE FACE SEX ANAL CU SEPEPISTII LUI CIUCA SI PAHONTU….

          • CINE AVEA ATATA TUPEU INCAT A FURAT COCAINA DIN CUSTODIA I G P R-ULUI?????SI AU FOLOSIT CASELE CONSPIRATIVE CA SI BORDELURI PENTRU OMAR HAISSAM SI TOVARASII LUI DIN „FRATII MUSULMANI”

          • FIRMA DE PAZA SECURENT….ROMANIA EXCHANGE….IORDACHESCU SI MUTU….MAFIA IMOBILIARA DIN PIPERA….GABRIEL POPOVICIU….

          • AFACEREA PEDOFILIA-GEROVITAL CU GRUPUL BILDERBERG SI CLANURILE INTERLOPE MAFIOTE DE LA BUCURESTI SUBORDONATE BILDERBERGULUII….

          • Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate (DCCO) din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) si-a prezentat, ieri, bilantul de activitate pe prima jumatate a anului in curs.

            Potrivit unui comunicat al DCCO, numarul victimelor traficului cu fiinte umane a scazut in Romania, in prima jumatate a anului 2006, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Directorul adjunct al DCCO, Ion-Gabriel SOTIRESCU, a declarat, ieri, ca ofiterii directiei au identificat 995 de victime ale traficantilor cu persoane (191 de barbati, 627 de femei si 177 de minori), comparativ cu 1.125 de victime identificate in aceeasi perioada a anului trecut. Sotirescu a precizat ca a scazut numarul persoanelor traficate pentru exploatare sexuala de la 805, in 2005, la 695, in 2006, dar a crescut numarul persoanelor care sunt exploatate pentru munca la negru.

          • Ion-Gabriel SOTIRESCU>>>>>>DE CE AI INCHIRIAT CASELE CONSPIRATIVE I G P R LA ARABII LUI OMAR HAISSAM??????????

          • Ion-Gabriel SOTIRESCU>>>>>DE CE SE FAC ORGII CU CURVE SI COCAINA IN ACESTE LOCATII??????????

          • Ion-Gabriel SOTIRESCU>>>>FLORIAN COLDEA……DE CE ATI AVANSAT PESTE NOAPTE LA APELUL BOCANCILOR ????PENTRU CA SUGETI LICURICIUL?……

  2. Pt astia treb intr pedeapsa cu moartea ca o exceptie ,pt ca si ei omoara psihic niste copiii inocenti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger