AcasăNewsTarom reia, de marti, zborurile catre aeroportul Bruxelles

Tarom reia, de marti, zborurile catre aeroportul Bruxelles

La doua zile de cand aeroportul Zaventem a fost redeschis partial, dupa drama din 22 martie, Tarom reia zborurile cu destinatia Bruxelles.

Odata ce duminica au decolat primele trei aeronave de pe Zaventem, din directia operatorului aeroportuar fiind anuntat ca, in perioada urmatoare, numarul curselor va creste progresiv, urmand sa fie operate si sosiri, nu doar plecari, luni compania romaneasca a anuntat ca zborurile Tarom cu destinatia Bruxelles vor fi reluate- partial- incepand de marti, 5 aprilie.

(sursa foto: captura Facebook/Tarom)

„Compania TAROM anunta reluarea operarii pe aeroportul Bruxelles – Zaventem începând de mâine, 5 aprilie 2016, dupa urmatorul orar: RO 373 OTP BRU 16.50 18.40 (ore locale) RO 374 BRU OTP 19.25 23.05 (ore locale). Zborurile din perioada 6 – 9 aprilie 2016 operate pe aeroportul Ostende se vor anula, iar pasagerii acestor curse vor beneficia de re-rutare gratuita pe cursa RO373/4 din aceeasi zi”, se precizeaza pe pagina oficiala de Facebook a operatorului de zbor.

Totodata, pasagerilor li se recomanda sa vina la aeroport cu cel putin trei ore inainte de cursa, astfel incat sa fie facute formalitatile necesare zborului, dar si sa urmareasca informatiile pe site-ul oficial al aeroportului, care sunt actualizate periodic.

E important sa aveti in vedere faptul ca, inaintea zborurilor de duminica, s-a anuntat ca accesul la aeroportul Zaventem nu se poate face, deocamdata, decat cu masina personala sau cu autoturisme tip taxi, nu cu transportul in comun- rutier sau feroviar.

Aeroportul din capitala belgiana a fost zgudit de doua explozii care s-au produs in urma cu aproape doua saptamani, soldate cu zeci de morti. Pe langa groaza si pagubele materiale de proportii provocate, deflagratiile au cauzat inchiderea, timp de 12 zile, a incintei respective. Atacurile sangeroase au fost revendicate de membrii auto-intitulatei grupari „Stat Islamic”.

ursa foto: facebook.com/tarom.ro

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger