AcasăNewsTAROM are un nou șef! Cine e preluat frâiele companiei aeriene

TAROM are un nou șef! Cine e preluat frâiele companiei aeriene

taromAtac cibernetic pe aeroportul Otopeni. Amenințare cu bombă la bordul unui avion TAROM

Compania aeriană TAROM are un nou director general. Poziția va fi ocupată cu statut de interimar de directorul financiar al companiei.

Mandatul lui Mihăiță Ursu s-a încheiat și a fost înlocuit cu Costin Iordache. Mihăiță Ursu, de profesie inginer geodez, mai fusese admnistrator la Poșta Română și referent la ADP sector 4. Sub mandatul său, linia aeriană a trecut la un model de tip low-cost.

Mihăiță Ursu, înlocuit de directorul financiar al TAROM

„Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO – Mihăiță Ursu, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 – iunie 2021”, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

Poziția va fi ocupată cu statut de interimar de directorul financiar al companiei.

„Ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General interimar pe domnul Costin Iordache, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei”, au precizat reprezentanții TAROM.

Potrivit informațiilor de pe site-ul companiei, remunerația brută a directorului general al TAROM este de 37.000 lei/lună.

author avatar
Andreea Vlad
1.351 afisari

4 COMENTARII

  1. toti au aceiasi misiune , falimentul , ca sa poata fi vandut Taromul cat mai ieftin dar pe comisioane cat mai scumpe , vezi Mintia si toate celelalte privatizari . la sidex si geamurile combinatului faceau mai mult decat s-a luat .

    • In ntelegem stilul de faliment…mai ales că eMag îl nu mai accepta returul de produse necomandate!!!!!! Cate fraude ora fi ???

  2. Compania națională a României va fi luată de Compania Națională a Ungariei?
    You would never guess where the biggest base of Hungary’s Wizz Air has in Europe. Yes, it is Bucharest, Romania’s capital. And the Hungarian “national” airline would not like to stop there. Media reported that Wizz Air aims to be the “national airline” of Hungary’s eastern neighbour. Will the company be successful in that?
    Source: dailynewshungary.com https://dailynewshungary.com/will-hungarian-wizz-air-become-romanias-national-airline/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger