AcasăNewsTAROM are un nou director general

TAROM are un nou director general

Revine un “om de meserie”

Florin Susanu  a fost numit  de Consiliul de Administratie al operatorului aerian in functia de director general provizoriu si accountable manager al companiei. Susanu il inlocuieste pe Wolff Werner-Wilhelm, care a fost numit in functia de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017.

Revine un om de meserie

Joi, compania a anuntat oficial numirea lui Susanu: ”Consiliul de Administratie al Companiei Nationale TAROM a numit, in sedinta de astazi 21 martie a.c., un nou Director General provizoriu si accountable manager, in persoana comandantului instructor de zbor, Florin Susanu. In prezent, Florin Susanu este director al Directiei Zbor din cadrul companiei nationale”. Totodata, reprezentantii companiei precizeaza ca toate aeronavele TAROM sunt licentiate si opereaza fara nicio modificare a orarului de zbor.
„Profitam de acest moment pentru a pune stop speculatiilor din mass-media privind operarea aeronavelor companiei. Aeronavele noastre sunt licentiate si opereaza in continuare fara nicio modificare a orarului de zbor”, se arata in comunicat.  Florin Susanu a mai ocupat functia de director general provizoriu al companiei TAROM, cu un mandat initial de o luna, el fiind numit in aceasta pozitie pe data de 21 august 2017, dupa demisia lui Eugen Davidoiu. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat, ieri, ca va avea loc o intrunire a unui nou Consiliu de Administratie al Tarom si va fi numit om de meserie, din domeniu, care va tine cu compania nationala. TAROM a anuntat ca  platit in anul 2018 la bugetul de stat suma de 99,18 milioane de lei, in conditiile in care 82,72 milioane de lei au fost taxele pe munca angajatilor. De asemenea,  cheltuiala relevanta pentru 2018 o reprezinta avansul pentru achizitionarea celor cinci aeronave de la constructorul American Boeing si ratele pentru folosirea celor doua aeronave Boeing 737-800 NG intrate in flota in anul 2017, respectiv circa 1,2 milioane de dolari/luna.

author avatar
Andrei Coman
180 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ascultam pe mincinosul asta tuciuriu de CUC, revenit la transporturi. Sa ne spuna de ce a fost debarcat din aceiasi functie acum 6 luni, daca acum va sta ,,zi si noapte pe santiere” . De ce credeti ca dl . Weber , lider grup PPE s- a exprimat catre Timmermans si socialistilor lui sa ia masuri impotriva PSD , care este pe cale sa legalizeze coruptia in parte in Romania ? Noroc ca britanicii nu mai vor brexit , asa ca visurile ruslior si nu numai a lor se naruie dupa ce au bagat sume uriase luate de la gura mujicilor rusi care mor de foame . UE va fi a treia putere a sec. XXI?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger