AcasăNewsTariceanu vrea sa-i scoata pe aia mici si galbeni din capul lui...

Tariceanu vrea sa-i scoata pe aia mici si galbeni din capul lui Antonescu

Modificarile pe care presedintele PNL , Crin Antonescu, intentioneaza sa le aduca la Statutul partidului, l-au bulversat pe fostul lider liberal, Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu propune ca viitoarea conducere a partidului sa nu fie aleasa nici pe lista, nici uninominal

”Optiunea mea (privind modul in care trebuie aleasa conducerea partidului – nr) nu am sa v-o anunt dvs inainte sa o anunt colegilor mei, pot insa sa va spun ca (…) sunt preocupat de o formula eficienta si care sa nu fie nici lista si nici vot uninominal, ceea ce inseamna mai multe listute”, a declarat Crin Antonescu, la finalul sedintei BPC. Nebuloasa in care liderul liberal a invaluit partidul a fost imediat taxata de senatorul Calin Popescu Tariceanu. ”Am vaga senzatie ca la nivelul comisiei de revizuire a Statutului au luat parte niste consilieri straini, de prin Coreea de Nord, care au venit cu principii democratice sanatoase care sa le implementeze si la noi si de aceea in loc sa avem parte de o discutie prealabila in partid legata de Statut, de posibilele formule de viitor, vad ca totul este inconjurat intr-un mare mister”, a afirmat fostul premier, precizand ca actuala conducere refuza orice dezbatere serioasa pe tema Statutului.

Calin Popescu Tariceanu nu este de acord cu viziunea liderului PNL

”Urmeaza sa discutam intr-o maniera expeditiva, joi, la Delegatia permanenta, care probabil o sa faca formalitatile sa adopte anumite propuneri si pe care sa le supuna Congresului. Sa zicem ca-mi pastrez optimismul. Mi-as dori ca PNL sa nu decada, sa dea dovada asa, cu un ultim efort, ca este un partid cu adevarat democratic, cu factura cu adevarat liberala”, a mai spus Tariceanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger