AcasăNewsTariceanu umbla cu miloaga sa se impace cu Ioana

Tariceanu umbla cu miloaga sa se impace cu Ioana

Pana si amicii s-au saturat de incercarile penibile ale lui Calin Popescu Tariceanu de a reintra in gratiile Ioanei

Surse din apropierea ex-premierului Calin Popescu Tariceanu au declarat in exclusivitate pentru „National” ca acesta continua sa sufere ca un adolescent dupa despartirea de fosta sotie.

Pana si amicii s-au saturat de incercarile penibile ale lui Calin Popescu Tariceanu de a reintra in gratiile Ioanei

Si, chiar daca se afiseaza deja prea ostentativ ca un veritabil indragostit fericit alaturi de actuala sa partenera, inima i-a ramas fidela tot Ioanei. Si asta in ciuda incercarilor prietenilor apropiati de a-i deschide ochii, inclusiv cu dezvaluiri concrete despre nenumaratele aventuri amoroase ale acesteia. Asa ca incearca, pe furis, sa reintre in gratiile sotiei care, de-a lungul vremii, l-a inselat inclusiv cu parteneri de afaceri sau chiar subalterni ai nefericitului politician liberal.

Lista ramane deschisa…

Ioana Dinu a fost cea de-a patra nevasta a lui Calin Popescu Tariceanu. Insa nici aceasta incercare nu a fost  una reusita pentru fostul premier, in „insectarul” de amanti ai blondei recent divortate fiind agatati, printre altii, fostul sepepist al sotului, doi notari publici, avocatul Dan Borbely, consulul onorific al Romaniei in Germania, Viorel Babaca, directorul general al Porsche Romania, Mihai Brent Valmar si, dupa informatiile noastre, lista este in continuare deschisa. Crezand ca prietenul lor a revenit cu picioarele pe pamant, apropiatii politicianului liberal au inceput sa-si dea drumul la gura si sa-i povesteasca acestuia deschis, cu lux de amanunte picante, ceea ce practic tot orasul stia. Numai ca omul care a condus Guvernul patru ani si l-a infruntat fatis pe presedintele Traian Basescu o tine mortis pe a lui, ca ala din reclama cu „Batman! Batman!” Asa ca nu i-a mai bagat in seama pe cei care au vrut sa-i faca un bine si suspina cat e ziulica de lunga : „ Ioana! Ioana!”

In genunchi ma-ntorc la tine!

Satui de prestatia lamentabila a amicului lor, cel putin din punct de vedere al barbatiei, colegii acestuia au inceput sa se ingrijoreze ca politicianul nu va mai reusi sa mascheze mult timp capitularea fara conditii in fata fostei neveste. Iar daca o perioada au crezut ca iesirile cu focoasa pictorita bruneta il vor trezi la realitate, acum asista neputinciosi la incercarile disperate ale lui Tariceanu de a reintra in gratiile Ioanei. Insa aceasta a tratat pana cum doar cu un nobil sictir mesajele romantice ale celui pe care l-a inselat aproape pe fata in timpul in care era prim- ministrul Romaniei.[poll id=”169″]

author avatar
Toni Matei
2.044 afisari

1 COMENTARIU

  1. ei na ce i ati intcomit voi lista amantilor, ati stat voi la curu’ ei? i alta ordine de idei daca omu’ nu si facea treaba mi se pare firesc sa apeleze la altii, e tanara…bre tariceanule i ati una de varsta ta si impletiti ciorapi la gura sobei, ai simtul ridicolului daca nu te mai tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger