AcasăNewsTariceanu, sustinere clara pentru Toader: apreciez in mod deosebit prestatia lui ca...

Tariceanu, sustinere clara pentru Toader: apreciez in mod deosebit prestatia lui ca ministru

Tăriceanu joacă la dublu în speranța că va câștiga singur

Presedintele ALDE nu lasa loc de interpretari cand vine vorba de pararea privind o eventuala schimbare a lui Tudorel Toader din fruntea Ministerului Justitiei.

Clarificarea vine pe fondul speculatiilor aparute in spatiul public in ultima perioada, pe fondul evaluarii activitatii ministrilor Cabinetului Dancila, cum ca Toader s-ar putea afla pe lista remaniabililor. „Romania n-a mai avut de mult un ministru al Justitiei care sa aiba curajul sa-si asume prerogativele date de lege si de Constitutie, cum este cazul ministrului Toader”, e de parere Calin Popescu Tariceanu.

Al doilea om in stat considera, totodata, ca Toader e un „om cu o pregatire juridica de un nivel foarte inalt, capabil sa analizeze toate problemele pe care le avem in Justitie” si care „a dat dovada de multa determinare, de mult curaj si a pus lucrurile la punct in ce inseamna restabilirea locului puterilor in stat, restabilirea ecghilibrului intre puteri si separatia puterilor in stat” . „Apreciez in mod deosebit prestatia domnului Toader ca ministru”, a conchis Tariceanu.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger