AcasăNews„Tăriceanu și Ponta adună toate scursurile și se laudă cu mare alianță"

„Tăriceanu și Ponta adună toate scursurile și se laudă cu mare alianță”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a catalogat alianța Pro România-ALDE drept un mini-USL format din „scursuri, resturi, rămășițe” din PSD și PNL care va „îngropa” ambele formațiuni.

Foto Twitter

„Aș spune că încurcate sunt căile Domnului. De fapt discutăm despre rămășițe, resturi din PSD și PNL care, dacă luăm de bun comunicatul dlui Tăriceanu, formează mini-USL-ul. E un mini-USL pentru partidele astea formate din scursuri din cele două partide. Nu vor fi deloc a treia forță politică, cred că această colaborarae îi va îngropa și pe unii și pe alții, pentru că dl Tăriceanu este specialist în îngropăciuni. Așa cum a îngropat PNL așa va îngropa și nouă mișcare politică”, a zis Băsescu pentru televiziuni.

El a apreciat că nu este valabilă în acest caz zicala conform căreia „Unde-s doi, puterea crește”.

„Unde-s doi cu minte, doamnă, trebuie să aibă și minte ca să crească puterea. Nu cred că Ponta a făcut o bună afacere, dar nici Tăriceanu. Sunt calcule greșite, disperarea i-a împins la o soluție pe care o va valorifica în prima instanță Tăriceanu să ia 3-4 la prezidențiale și pe urmă probabil că lecuiți de performanțele lui Tăriceanu se vor despărți”, a declarat Băsescu.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
614 afisari

5 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi loc si pt. basescu ,dar el are imunitate asigurata pe inca ceva ani ,caci este acum europrlamentar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger