AcasăNewsTăriceanu: "Si eu am stat 30 de minute la coadă în 26...

Tăriceanu: „Si eu am stat 30 de minute la coadă în 26 mai şi nu m-am simţit umilit”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat în Senat, unde s-a dezbătut moţiunea prin care Opoziţia a cerut demisia lui Teodor Meleşcanu, că şi el a stat la coadă 30 de minute pentru a vota în 26 mai, dar nu s-a simţit umilit.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagcalin popescu tariceanu title=Călin Popescu Tăriceanu data wpil keyword link=linked>Călin Popescu Tăriceanu<a> Sursa foto Twitter

Senatorii PNL, USR şi PMP au criticat, în textul moţiunii, organizarea „unui număr insuficient de secţii de votare”, precum și „modul în care au fost atribuite urnele în secţiile de votare din străinătate”.

În apărarea lui Meleșcanu, Tăriceanu a afirmat că Opoziția nu ține seama de explicațiile oferite de cel dintâi: “asistăm la un adevărat dialog al surzilor. Am asistat la luări de poziţie care nu au vrut să ţină cont de niciun argument prezentat de ministrul de Externe”.

Totodată, liderul ALDE a adăugat că: “nu ştiu unde este încercarea de umilinţă. În 26 mai a trebuit să stau peste 30 de minute la coadă să votez şi nu m-am simţit umilit în niciun fel”.

Din cauza problemelor votului în Diaspora, la alegerile europarlamentare, Senatul a respins moțiunea simplă prin se cerea demisia lui Meleșcanu din funcția de Ministru de Externe.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
167 afisari

2 COMENTARII

  1. Taricene ,gargaragiule ,impostorule ,minti de ingheata apele ,cine a dat buzna la politie pe usa din spate ?.
    Sustii ca ministru un nesimtit !!,mai antai nesimtitul de Melescanu spunea ca nu i-acerut nimeni demisia ,iar acum se pisa pe semnaturile a peste 100000 de romani ca nu-i prost sa demisioneze !!,prost n-o fi dar lipsit de onoare ,lipsit de demnitate ,lipsit de respect pentru romani este , esti un nesimtit Melescanule .
    Esti un pafarist ,vezi cum ti-ai schimbat pozitia si declaratia in ceea ce priveste scandalul din Basarabia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger