AcasăNewsTariceanu si Chiliman, pe “lista neagra” a lui Crin Antonescu

Tariceanu si Chiliman, pe “lista neagra” a lui Crin Antonescu

Andrei Chiliman

Excluderea Adrianei Saftoiu din partid este doar inceputul. O recunoaste chiar fostul deputat, mentionand ca nume grele din PNL ar putea avea aceeasi soarta.

Adriana Saftoiu sustine ca seszonul excluderilor abia s-a deschis in PNL

Proaspat eliminata din PNL, Adriana Saftoiu sustine ca nu va depune contestatie, deoarece demersul “ar fi inutil”, dar ii avertizeaza pe liberali ca sezonul excluderilor abia s-a deschis. Si cum ambitia si dorinta de razbunare a lui Crin Antonescu nu cunosc limite, Saftoiu sugereaza ca, foarte repede, vor fi maziliti si Andrei Chiliman, Ludovic Orban, Calin Popescu Tariceanu si Catalin Chereches. “Vom vedea in ce masura realitatea le da lor sau mie dreptate atunci cand spuneam ca anumite decizii nu sunt in favoarea Partidului National Liberal”, a mai spus Adriana Saftoiu.

Oamenii lui Tariceanu, vanati unul cate unul

Calin Popescu Tariceanu ar putea fi sacrificat de liderul liberal

Pentru ca un atac direct asupra lui Calin Popescu Tariceanu ar genera tensiuni in interiorul PNL, Crin Antonescu a decis sa lucreze prin invaluire, sacrificandu-i pe oamenii care-l sustin pe fostul premier. Asa se face ca multi dintre acestia au fost tratati ca membri “second hand” cand a venit vorba de impartirea functiilor in structurile Parlamentului.

Crin Antonescu vrea sa elimine “concurenta” din partid

Mai mult, surse din PNL dau ca si sigura excluderea lui Andrei Chiliman din partid, precizand ca la ultima sedinta a Biroului Politic, primarul, apropiatii lui, dar si oamenii pe care acesta i-a sprijinit in alegeri, au fost infierati de liderul PNL.

 

author avatar
Simona Badulescu
931 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dupa ce pufuletz a fost fragezita de stapanul de la cotroceni, acum a inceput sa faca valuri deoarece rolul trasat pe care l-a avut dupa intrarea in pnl a fost dejucat de crin.Ceilalti doi, mai ales chihlimbar asta, au mancarimi la limba dand dovada ca nu sunt penelisti pur sange, mai repede fosti de pana in 89, cel putin asa se comporta.Pacat, deoarece pnl incepuse sa aiba o aliura impozanta, dar ce sa-i faci, la noi sunt cozi destule pentru scurtarea aliurii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger